Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać?

Kaspian.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu nie ? Jak masz ogarnieta ekipe pojdziesz na bossy dropniesz unikaty przepalisz ulepszysz se bron i czasem jestes lepszy od tych co kase wydaja :D

uuu... poleciałeś :).

Rzadko kiedy masz okazje być lepszym od tego co wydaję na tą grę realne pieniążki. Swego czasu grałem magiem i nie wkładałem nic kasy, powiem ci że nie narzekałem, bo maase godzin dropienia KP jakoś mnie nie nudziły. Ale jak wprowadzili premium to musiałem się skusić. Od tamtej pory wszyściutko było łatwiejsze, potem wprowadzili 45lv i międzyświaty od 30. Zrezygnowałem i skończyłem grać.

Podsumowując: Wydajesz kase, jesteś bardzoo dobry, nie wydajesz możesz być bardzo dobry, ale jeśli poświęcisz dużo dużo więcej czasu na gre.

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja gram w Drakensang Online już prawie 2 lata i nawet nie dałem w tą grę połowę złamanego grosza.

Więc bez kasy też można grać :) 

P.S mam bardzo dobrą postać.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oczywiście, że się nie opłaca. Beznadziejny balans na arenach, nierówny drop (niektórzy robią event w 1-2 tygodnie i mają wszystko, a inni do końca i nie mają połowe EQ).

pyhvh7E.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...