Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WeedCraft ! (Survival + Frakcje)

BuRaK xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

Oto serwer WeedCraft zapraszamy survival+frakcje duże szanse na przedmioty na diaxa jedynie 0,5% . Szczególnie polecam mój serwer ponieważ jestem od dawna na forum wszystkie posty pod tematem oraz wiadomości na pw zostaną odczytane .

Masz ochote na konkursik ? :) piszesz do mnie z propozycją konkursu a ja już się tym zajmę (nie muszę przyjąć każdej propozycji)

Dla użytkowników mpcforum istnieje specjalny kit po użyciu którego dostaniecie żelazny kilof pałeczke blaze oraz ender perłe :) 

/kit mpc

W grze mam nick KoxuGaming wszystkie propozycje proszę pisać do mnie : ) 

Na serwerze wgrany jest ciekawy plugin wpiszcie na chacie np 
"*airplane"

lub 

"*x"

itp. wszystkie emotikony możecie kolorować znakiem & za znakiem dajemy cyfre 1-9 lub litere a-f

Serwer narazie posiada tylko 10 slotów lecz w swoim czasie powiększymy do 50 i wyżej...

Masz jakąś propozycje ? np. współpracy itp. piszesz :) pamiętaj wszystko da się załatwić rozmową.Nie mówcie ale zwalony serwer itp. bo to wy go tworzycie piszecie do mnie co jest źle i obgadamy to :) 

IP: weedcraft.cubehost.pl

Przyjmujemy wszelkie propozycje lecz możemy ich nie zrealizować z powodu niechęci innych gracz / z powodu nie wystarczających umiejętności ekipy ;) wkońcu jesteśmy tylko ludźmi każdy może się mylić itp.

Jedzenie jest za darmo na spawnie :) 

Vip na zawsze 30,75 a na 30 dni 11,07

Automatyczny sklep: http://www.cubehost.pl/s7792/itemshop.html (jeśli według moderatora jest to reklama proszę usunąć całą tą linijkę)

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...