Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WitekJC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, grałem w Cross'a w 2010 roku, coś takiego jak można było normalnie konta robić, na jakimś serwie? No nie pamiętam

Poda mi ktoś linka skąd mogę się zarejestrować? Tzn. chce grać na moim regione czy cos takiego xD, o chce grać, tam gdzie Wy, użytkownicy MPC gracie :D

dZięki z góry ! :DDD

Opublikowano

Na 'NA' też możecie grać mimo że jesteście w Polsce, ale na VPN.... ja polecam Cyber Ghost, na nim nie ma się takich lagów i da się pograć ;).
na z8games.com możesz się zarejestrować i pobrać wersję NA.

Opublikowano
  • Na terenach czerwonych nie stworzysz konta.
  • Konta robione po sierpniu 2011roku(albo 12) nie będą działać na ip pochodzących z terenów czerwonych.

Tereny czerwone - Tereny objęte blokadą uniemożliwiającą tworzenie kont oraz ich używania.(w większości jest to europa).

Coś jeszcze wytłumaczyć?

Opublikowano

FP dostajesz, gdy ktoś Cię nominuje i będzie po prostu grał. Dodatkowo jeśli grasz z nominowaną osobą to dostajesz chyba 20% więcej Expa. FP można jeszcze dostać z tego paska Fever.

iuub.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...