Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak możliwości poruszania się w zbrojach.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie moge latać bo w metinie nie da sie latać sprawdz czy w item_proto najlepiej po stronie klienta w jakiejś tabeli nie masz kosmicznej liczby np 435345345345 tej zbroi

Opublikowano

ok, mam " applyvalue0="4294967290"  " . da się jakąś komendą żeby za jednym zamachem zmienić we wszystkich itemkach applyvalue na 0 ? 

@edit

tzn w Mysql w item proto jest " 2147483647 " a w cliencie " 4294967290 " 

i mam zmienić to tylko w cliencie czy w bazie też ? 

Opublikowano

ok, mam " applyvalue0="4294967290"  " . da się jakąś komendą żeby za jednym zamachem zmienić we wszystkich itemkach applyvalue na 0 ? 

@edit

tzn w Mysql w item proto jest " 2147483647 " a w cliencie " 4294967290 " 

i mam zmienić to tylko w cliencie czy w bazie też ? 

Tu i tu.

Opublikowano

applyvalue to jest " szybkosc poruszania sie " w itemku  to troche dupa, bo wtedy wszystkie beda mialy jednakowa ilosc. ;)

Opublikowano

no tylko wszystkie zbroje począwszy od np jak dla wojownika od Mnisiej do Stalki wszystkie są zbugowane, i tak na każdej postaci

Opublikowano

ok, problem rozwiązany. Przed konwertowaniem w item_proto.xml zmieniłem applyvalue na 0 z tych liczb ogormnych i dopiero przekonwertowałem i wrzuciłem zapytania, już działa. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...