Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego emulatora

ViveAfuL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki polecacie emulator najbardziej? Chciałbym zagrać na takim gdzie jest całkiem dużo ludzi ale też żeby nie było dużo cheaterów.

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Również się zastanawiam nad tym, grałem na deadz lecz po kilku akcjach odechciewa mi się , pierwsza sprawa snajperki nie respią się (tylko 100.000 $)
Druga sprawa , mój spawn protection ma jakieś 5 sekund , w grze obserwuje typka zaczynam do niego strzelać , wpakowałem w niego 30 kulek z g36 (forward grip , celownik 75% strzałów celne) typek odwrócił się i zabił mnie z pistola.

Wracając do tematu slyszałem że StarGateZ jest dobre , aktualnie pobieram mam kilka pytań odnośnie tego
Wie ktoś ile osób tam gra , jak ze snajpami , i jak z cheaterami ?:D

Opublikowano

Również się zastanawiam nad tym, grałem na deadz lecz po kilku akcjach odechciewa mi się , pierwsza sprawa snajperki nie respią się (tylko 100.000 $)

Druga sprawa , mój spawn protection ma jakieś 5 sekund , w grze obserwuje typka zaczynam do niego strzelać , wpakowałem w niego 30 kulek z g36 (forward grip , celownik 75% strzałów celne) typek odwrócił się i zabił mnie z pistola.

Wracając do tematu slyszałem że StarGateZ jest dobre , aktualnie pobieram mam kilka pytań odnośnie tego

Wie ktoś ile osób tam gra , jak ze snajpami , i jak z cheaterami ? :D

StarGateZ polecam ;)

Ani razu nie widziałem cheatera i dużo ludzi ^^

Opublikowano

Polecam ci tak 

Apocalyptic World MMO ( kiedyś GlobalZ) - Jest to server moim zdaniem Easy łatwo o Snajperkę i spotykałem cziterów  i jest tutaj PvP za zwyczaj  Sniper vs Sniper  Strona Serwera

http://global-z.net/ 

StargateZ - Server Warty poświęcenia uwagi jest to bardziej server podchodzący pod Medium  cziterów brak Strona Serwera 

http://sg-servers.net/forums 

WarZombie- Server też warty uwagi dużo osób tam gra  o tym servie nie mogę ci za dużo powiedzieć bo dziś za czołem grać :) :) :) server Medium moim zdaniem (Fajnie było jak dziś typ chciał mnie za dźgać widłami xD )              
Strona  Serwera

http://www.biohazardz.com.br/
Opublikowano

Da się na nim wydropić snajperkę (Stargatez) czy tak jak na biohazard (pay2win) lub deadz (2 dni non stop expienie (dropienia yang) na jedną snajperkę za 100.000 ?)

Opublikowano

Da się na nim wydropić snajperkę (Stargatez) czy tak jak na biohazard (pay2win) lub deadz (2 dni non stop expienie (dropienia yang) na jedną snajperkę za 100.000 ?)

Da się wydropić sniperke na StargateZ ale wiesz ciężko  Ludzie wszędzie 

Jak będziesz chciał to znajdziesz :) 

Opublikowano

Emm mam pytanie , pobrało mi się to , zupdatowałem zarejestrowałem się i teraz po kliknięciu PLAY nic się nie dzieje jakiś fix ? :P

Opublikowano

SubZero9921 Apocalyptic World raczej nie bo tam wystarczy usunąć jeden folder i już cheaty działają :D

Napisałem że są cziterzy ale to server dla leniwych którym sie nie che zbierać sniperek :) 

Opublikowano

Gram w StargateZ serwer na prawdę dobry, co do snajperek nie wiem , najdłuższy czas przy życiu to jakieś 10 minut :D

Nie ma żadnych cheatów ;)

Opublikowano

Gram w StargateZ serwer na prawdę dobry, co do snajperek nie wiem , najdłuższy czas przy życiu to jakieś 10 minut :D

Nie ma żadnych cheatów ;)

Tak, najlepszym emulatorem w tym czasie jest sgZ, nie licząc crash które są co jakiś czas to gra sie przyjemnie :)

No i może dzieciaczków pokroju "Kacper","Ray9921","Domciak","Kox","Speed" itp. którzy notorycznie wkurwiają wszystkich jak leci, rzucają mięsem w każdą stronę i na każdego

Więc poza tych crashy i kilku śmieciuchów gra sie fajnie, jest Zbalansowany loot, równe PVP i nie ma czitów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...