Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Można usunąć wszystkie rangi, bez restartu serwera?

Vazmi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie dotyczace teamspeaka. Otóż czy jest możliwość zrobienia jakby restartu ts chodzi mi o to zeby wszystkie kanaly i rangi sie zapisaly ale zeby nikt nie mial zadnej rangi ? Bo dalem mojemu koledze serwer admina na 2 dni i potem mu zabralem a on sobie dawał adminow na jakis innych identiti i jak sie pytam innych to mowia ze on tgo ma zapisaen na profilu czy cos.

Opublikowano

zależy. jeśli chodzi o same grupy to można je zabrać w group servers. jeśli dał na clienta permisje to edycja bazy danych.

Troche roboty jest przy edycji takiej bazy danych.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Plik permissions

Usuwasz i podmieniasz czystym

Albo wchodzisz w server groups i usuwasz szybko po prawej każdemu każdą rangę

Opublikowano

Plik permissions

Usuwasz i podmieniasz czystym

Albo wchodzisz w server groups i usuwasz szybko po prawej każdemu każdą rangę

A to gdzie masz ten pliczek permissions, gzie są wszystkie permisje zapisane? bo szczerze się z nim nie spotkałem

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

Opublikowano

Według mnie najłatwiej będzie poprostu zabrać admina innym kontą. Wchodzisz w zarzadzanie rangami, klikasz na dana rangę i po prawej pokazuje ci kto ma tą range. Jesli widzisz kogos ktos ma np. range Admina a nie powinien jej miec to klikasz po prawej na jego nick i dajesz Remove :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

tak, ale to dziala jeśli masz nadane rangi, w momencie nadania uprawnien na id problem jest większy. Więc albo usunięcie wszystkich id z bazy i kwestia rejestracji userow od nowa, albo edycja bazy danych.

Jeśli autor wątku chce, może napisać na priv, to mu wyjaśnie dokładnie jak się robi to i to, ednak baza danych to sqlitedb więc edycja na żywo jjest niemożliwa.

Kontakt:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...