Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL

vErt`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z grą, dotyczący patchera. Pobrałem sobie Metina PL z metin2.pl. Uruchomiłem Patchera i gdy spatchuje mi grę do 25 % czasami do 45%, różnie, patchowanie zaczyna się od nowa. Prędkość mojego internetu max wynosi 120kb/s jest bardzo słaba. Gdy się patchuje prędkość najpierw wynosi ok.70 kb/s i gwałtownie spada do 50kb/s aż zatrzyma się na 20-25 kb/s i dochodzi z tą prędkością do 45% ogólnego postępu i zaczyna się patchowanie od nowa.. Czytałem o tym problemie, lecz nie mam opcji takich aby zgrać sobie od kogoś gotowego Metina na pen-drive. Tu jest moje pytanie, czy można pobrać gotowego metina i będzie po problemie? Jeżeli tak to prosiłbym bardzo o link do niego.

Oczywiście mam Windows 8.

Proszę o pomoc !

Przy patchowaniu czasami występuje taki błąd :

http://zapodaj.net/efdc54d4da2ee.png.html

:)

Opublikowano

Offnij Firewalla i Antyvirus.

Upewnij się czy jakiś inny program nie pobiera nic [Powyłączaj Skype, TSa itp.].

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Dzięki za ten link, napisałem już o upload.

Co do programów, wszystkie mam wyłączone przy patchowaniu, zapora, avast wszystko jest powyłączane. Jak dla mnie jest słaby zasięg internetu i słaba prędkość, a patchowanie być może potrzebuje czegoś więcej.

Jeżeli dobrze mówicie że pomoże gotowiec, to może się to udać :) !

Opublikowano

Dzięki wszystkim, problem rozwiązany, wystarczyło że łącze internetowe było mniej obciążone, zadziałało za 2 razem patchowania gdy doszło do 100 %.

Po prostu łącze chodziło za wolno.

Uploadu tych gotowych plików raczej bym się tutaj nie doczekał..

Dziękuję za odpowiedzi, łapcie like ! ;)

Można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...