Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbugowane Mapy - Niespotykany Problem!

iPlayCS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam zbugowane mapki od 5 miesięcy chyba od kiedy mamy pliki wszystkie...

i próbowałem wszystkich sposobów jakie były na MPC i żaden ale to żaden nie działa!

wszystkie portmapy nie działają , ktoś uploadował swoje niezbugowane mapy również nie działa

tyle co ja pościągałem tych map to żal tak samo port mapów i nie da się ich odbugować ;/

pisałem miesiąc temu taki temat i nikt mi nie pomógł może teraz ktoś się już na tym lepiej zna...

Pozdro

DOBRA JEŻELI NIKT NAWET NIE WCHODZI TEMAT TO TAK

KTO BĘDZIE UMIAŁ MI ODBUGOWAĆ MAPKI TEMU DAM GMA NA MOIM SERWIE!

1336210110-U81772.png

Opublikowano

Moze źle skonfigurowany PORTMAP daj SS z potrmapa i konsoli

proszę o to SS , serwer jest online wszystko jest ok ale oczywiście dam tylko TP do doliny i koniec ;/

portikonsola.png

1336210110-U81772.png

Opublikowano

Nie działa nadal, moje pierwsze ip w sysinstall to 84.10.84.10 to jest takie jakby bez końcówki 100

a to jest tak jakby końcówka 84.10.10.128 i to jest drugie ip wpisane , wiem o co z tym chodzi...

1336210110-U81772.png

Opublikowano

Anty wirus chyba z tym nic nie ma wspólnego no nie?

#EDIT w sobotę sobie zrobie format kompa i pierwsze co to zrobie serwa i zobacze czy będa działać ale do tej pory próbujcie mi jakoś pomóc...

1336210110-U81772.png

Opublikowano

nie wiem naprawdę siedzę i nie wiem co mam ci poradzić

napisz do jakiegoś pro co ma serwer na zew IP albo spytaj sie moze Sui'ego

Opublikowano

Witam , mam zbugowane mapki od 5 miesięcy chyba od kiedy mamy pliki wszystkie...

i próbowałem wszystkich sposobów jakie były na MPC i żaden ale to żaden nie działa!

wszystkie portmapy nie działają , ktoś uploadował swoje niezbugowane mapy również nie działa

tyle co ja pościągałem tych map to żal tak samo port mapów i nie da się ich odbugować ;/

pisałem miesiąc temu taki temat i nikt mi nie pomógł może teraz ktoś się już na tym lepiej zna...

Pozdro

DOBRA JEŻELI NIKT NAWET NIE WCHODZI TEMAT TO TAK

KTO BĘDZIE UMIAŁ MI ODBUGOWAĆ MAPKI TEMU DAM GMA NA MOIM SERWIE!

masz złe ip tzn w port mapie z koncowka 100 musi byc !

@offtopic

gratuluje 5 misiecznego servera xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...