Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I jak tu wyjść z brązu? D:

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Wchodzisz do lobby, ignorujesz co piszą. Idziesz na mida, miej na nich wywalone (nawet jeśli flame idzie w twoją stronę). 

2. Idź swoim mainem, jeśli masz duo lane to nie bój się nadal iść na mida, bobek jeśli nie zmienił champa w lobby, to na 100% pójdzie na inny lane teraz.

3. Roamuj, więcej czasu spędzaj na pomaganiu topowi i botowi niż na swojej linii.

4. Dzięki temu bot i top jest nafeedowany, a ty dostałeś fragi/asysty (asysty w s4 od chuja golda dają, więc opłaca się oddawać fragi).

5. Siema Gold+ :)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

"Report xin and taric please" No tak...

Powodzenia w wychodzeniu.

Goście są 2/16 jeden i 0/18 drugi od czegoś są chyba te reporty lepiej żeby tacy jak oni w ogóle nie łączyli sie do gry s tu jednak wejdą oddają 30 fragów a potem jakiś pro silver pokroju osób przyczepiających się do KAŻDEJ farmy zacznie ich bronić.

Opublikowano

Jak potrafisz grać to na luzie wyjdziesz z bronzu,

widzę że nie masz run, tak samo porób sobie specjalizacje

Bez_tytu_u.png
Czekaj Czekaj, wróżę ci z kart ......

Kiepsko to widzę wychodzenie

Opublikowano

Gra trwała 55 min, w Jungli miałem większą farmę niż APC i ADC(jeżeli można to w ogóle nazwać ADC)

4fmi4z.jpg

1392153617-U1109043.png

Specjalista
Opublikowano

Rozjebałeś mnie tą farmą, buildem i spellami no i satami. Wątpie że wyjdziesz. Ale powodzenia. 

Ta farma... zobacz na staty takiego xina jak mam farmic jak musze pomagac? Build jak build sprawdzał się...

Jak potrafisz grać to na luzie wyjdziesz z bronzu,

widzę że nie masz run, tak samo porób sobie specjalizacje

Bez_tytu_u.png

Czekaj Czekaj, wróżę ci z kart ......

Kiepsko to widzę wychodzenie

Ta, dopiero runy kupuje...

Opublikowano

Pograj normale, skończ runy, kup sobię po 3-5 champów na wszystkie linie i ogarnij masteriesy.

W tym czasie twój skill powinien się podnieść a mając większy wachlarz bochaterów jesteś wstanie rozwijać się na każdej pozycji.

Opublikowano

1. Wchodzisz do lobby, ignorujesz co piszą. Idziesz na mida, miej na nich wywalone (nawet jeśli flame idzie w twoją stronę).

2. Idź swoim mainem, jeśli masz duo lane to nie bój się nadal iść na mida, bobek jeśli nie zmienił champa w lobby, to na 100% pójdzie na inny lane teraz.

jebać cie kretynie

Opublikowano

Najpierw zadaj sobie pytanie dlaczego tam jesteś, potem myśl o wychodzeniu bo 1-2 mecze w których zrobisz 30/0 nie robią z ciebie golda

YebieMieTOo

ADC !

Opublikowano

Kup "kass łuping od nidzgora i Cassiopeie". Dasz radę chyba, o i le bana nie dostaniesz.

nie ode mnie tylko jak jusz to od brolanda koleszko za 15 dolcuw i nie dostanie bana

1oGbVKa.png

Selex buk smajta zapamnientajcie i uwarzajcie na solokłełe

Opublikowano

Zabieraj kille shen'em to napewno wyjdziesz z brązu ... 

Gra miała 38 min a ty miałeś 116 farmy ... Ja taką farme robie w 14-16 min 

xSiRock_eune_157_1_text.png

Opublikowano

nie ode mnie tylko jak jusz to od brolanda koleszko za 15 dolcuw i nie dostanie bana

Wiem wiem znam typa jego team nazywa się "team freelo o.0" nwm, jak można wymyślić team freelo. Lol. Wolałbym coś jak LL. albo coś w ten deseń.

i ta amazing muzyczka!

My Songs Know What You Did In The Dark (Light Em Up)

Opublikowano

3. Roamuj, więcej czasu spędzaj na pomaganiu topowi i botowi niż na swojej linii.

4. Dzięki temu bot i top jest nafeedowany, a ty dostałeś fragi/asysty (asysty w s4 od chuja golda dają, więc opłaca się oddawać fragi).

1. Koleś troll pickuje sorakę na mida z spellami wskrzeszenie/przywrócenie many.

2. Jeśli ktoś ma w dupie tą grę zaczyna trollować bo gra to tylko rozrywka dla niego, nie życie.

3. Roamuj pozwalająć spushować swoje wieże na midzie.

4. Dzięki temu, że top i bot jest ogarnięty i ma wardy, do tego mają linię z dużą ilośćią cc gówno robisz tracisz bardzo dużo cs a Ty dostajesz gówno na morde bo po stracie tylu cs masz dużo mniej golda od przeciwników.

5. Siema bronz-

Opublikowano

z brazu jest wyjsc łątwo byle solo

Serwer PvP Nasze ip: Mc-team.pl:25566

Serwer SkyBlock Nasze ip: Mc-team.pl:25567

Serwer Survival+Frakcje Nasze ip: Mc-team.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...