Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostrzeżenie.

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj dostałam ostrzeżenie za Offensive bo napisałam: "easy". xD Słyszałam, że te ostrzeżenia resetują się po iluś grach. Czy to prawda? jeśli tak, to po ilu?

Opublikowano

Easy- brak szacunku, naśmiewanie się z przeciwników. Za to że nie szanujesz powinnaś dostać minimum ban na czat według mnie bo brak szacunku to najgorsze co może być w internecie/grze. Wygraj 10 gier bez reportow a na pewno zresetuje się ostrzeżenie.

Opublikowano

Twój nick mówi mi wszystko. :)

To, że napisałaś przeciwnikom easy mówi mi o Tobie wszystko

Ostrzeżenia się resetują, ciężko za takie coś dostać bana. Przez 1.5 roku miałem z 5-10 takich i nie było bana

Opublikowano

dajcie jej spokój, okres się pewnie spóźnia i nie potrafi kontrolować swoich emocji. btw kobieta grająca w lola ma swoje honorowe miejsce na bocie :)

Opublikowano

I potem się dziwić że przez t

taką Kasie wyzywają polaków. Boże.. Powinnaś dostać ban chata.. Resetuje się to po tygodniu.

Opublikowano

Ze wszystkich rzeczy, które widziałem ona nic takiego w sumie nie zrobiła.
Bo gdzie tu porównywać pisanie "easy" do "Your mother...."?

Są gorsze rzeczy, co nie zmienia faktu, że tak się nie robi ;)

Opublikowano

I potem się dziwić że przez t

taką Kasie wyzywają polaków. Boże.. Powinnaś dostać ban chata.. Resetuje się to po tygodniu.

No kurwa, na pewno nie za to, że połowa grających polaków to warzywa, boby, flamerzy, gimbuski i życiowe nieudaczniki. Masz rację, gardzą Polską za to, że Kasia napisała "easy" po grze. :)

@Antywarn

I tak nie dostaniesz bana za to, dostałem około 20 ostrzeżen na smurfie, a nadal gram ;)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

To zależy od trybunały, jak Cię zreportują chyba 5 albo 6 razy i Cię zpuniszują to dostaniasz na parę gier na czat bana. Ale btw. dobrze, polaczkom trzeba pisać Easy, niech płaczą. 

he?

Opublikowano

To zależy od trybunały, jak Cię zreportują chyba 5 albo 6 razy i Cię zpuniszują to dostaniasz na parę gier na czat bana. Ale btw. dobrze, polaczkom trzeba pisać Easy, niech płaczą.

Przeżywają easy bardziej niż gdybyś krzywdził ich matkę.
Opublikowano

Tak na prawdę straszne... Napisałam easy raz na 500 meczów, po drugie przeciwny rengar uważał się za tak op, pisał za każdym razem coś jak padłam na ganku, to dostał easy. Na prawdę lubię osoby, które bez żadnych informacji, czemu te easy jadą po mnie jak chcą. Cebulaczki .___.

Opublikowano

Osobiście piszę w każdym meczu "easy", zwykle dostaję warna gdy napiszę tak po meczu z polaczkiem w enemy (gram tylko fw). Przypadek? Nie sądzę.

Opublikowano

Tak na prawdę straszne... Napisałam easy raz na 500 meczów, po drugie przeciwny rengar uważał się za tak op, pisał za każdym razem coś jak padłam na ganku, to dostał easy. Na prawdę lubię osoby, które bez żadnych informacji, czemu te easy jadą po mnie jak chcą. Cebulaczki .___.

Po co sie tym przejmujesz :D Przeciez oni NIGDY nie napisali easy nie prawda chlopaki?

Co do resetu ostrzezenia Riot nie daje takich informacji tutaj pewno jest zaleznosc od tego ile reportow/ostrzezen dostalas.

Ale po jakos ~3 ostrzezeniach jest blokada konta/czatu

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Pierdolenie jakby ta gra była dla was życiem. More life, more life, aż dla Was te jebane 'easy' nie będzie 'brakiem szacunku' ani przekleństwem, bo to jest kurwa jego mać moi mili tylko gra :)
@topic, ostrzeżenia masz jakby do 3 razy sztuka w ciągu miesiąca, po 3 razem masz już bany bez ostrzeżeń (ZAZWYCZAJ) - mówie zazwyczaj bo zaraz jakiś spłaczony dzieciak mi napisze że jestem elo noobem i żebym wypieradlał z LoLa bo sie nie znam, poniewaz dostał od razu permbana, nie wiedząc za co... Serdecznie pozdrawiam :)

Opublikowano

league doesnt need this toxic oponen just permban him. jeżeli nie będziesz flejmować to znowu dostaniesz ostrzeżenie po jakimś czasie jak zaczniesz.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Boże.. Ja nikogo nie wyzywałam ni nic... Tylko napisałam głupie easy, po tym jak rengar AP się chwalił i kozaczył, że on to wygra. ;_;

Opublikowano

Boże.. Ja nikogo nie wyzywałam ni nic... Tylko napisałam głupie easy, po tym jak rengar AP się chwalił i kozaczył, że on to wygra. ;_;

gg easy "l2p dogs" to jest zachowanie gracza toksycznego, a więc zalicza się do działu verbal abuse.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

to może jak nie potrafi się zachować się honorowo to powinna zapierdalać w kuchni? i tak pewnie ma ligę bronze-silver-gold, to jej skill jest chujowy, pewnie zmywa gary dużo lepiej niż gra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...