Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw do 1500zł

Rav3.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie niestety nie. Za wysokie ceny i za niska wydajność. Tego Pentiuma w przyszłości możesz zmienić na i5, który bije wydajnością w zasadzie wszystkie procesory AMD.

Opublikowano

ile potrzeba by było dołożyć do i5, dysk może być 250gb, bo mam jeszcze stary 80gb

Opublikowano

Dobra, a ten pierwszy komputer co podawałem w tamtych linkach uciągnie fife 14, lola, ?

Opublikowano

uciągnąć uciągnie, ale jest zauważalnie mniej wydajny i totalnie nie przyszłościowy, po za tym ma bardzo słabą obudowę i zasilacz. 

Opublikowano

Dobra, a ten pierwszy komputer co podawałem w tamtych linkach uciągnie fife 14, lola, ?

Po co Ci tamten gotowiec bierz zestaw Truefaith i nie próbuj kupić gotowca. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Zestaw od Rzarego na 102%. Te gotowce można je tylko na złom dać.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Przed tym musiałbyś wymienić zasilacz i w najgorszym wariancie nawet obudowę bo jakaś lepsza dłuższa grafika mogłaby nie wejść (to piekarnik, nigdy nic nie wiadomo)

Po za tym na tym komputerze nie pograsz w nic poza grami online, jest tragicznie słaby.

Opublikowano

czemu jest słaby, ja tam widzę tylko słabą kartę graficzną, zasilacz też chyba jedt dobry bo 550W

Opublikowano

niby nie służy do grania ale jakby wymienić karte to by sie nadał

Opublikowano

@up To dokładnie możemy dać i5 3350p ,8 gb ram i jakąś grafę za 100zł i sobie później kupisz grafikę. Myśle ,że i5 3350 jest lepsza od tego xeon'a..

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Czyli jak bym wymienił tą grafe to nadał by się do grania czy raczej nie? I czym się różni stacja robocza od zwykłego komputera?

Opublikowano

Czyli jak bym wymienił tą grafe to nadał by się do grania czy raczej nie? I czym się różni stacja robocza od zwykłego komputera?

Tym, że jest przystosowana do konkretnych zadań wśród których NIE MA GIER.

Opublikowano

Dobra dzięki, a poszukał by ktoś z was mi jakiś komputer od DELLA może być używany max do 1500zl może być taniej? Ja szukałem ale znalazłem tylko to.

Opublikowano

Mogli byście mi złożyć komputer ale do około 1300zł na gry  typu; metin2/lol/fifa14? Albo podeślijcie gotowy sprzęt jakiś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...