Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samochód za IGC

StreetBoyRQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki jest najciekawszy samochód do "szpanu" za IGC? taki, aby sobie pojeździć po mieście najlepiej duży v-max i dobra skrętność. Propozycje? (interesują mnie klasy A i S).

Opublikowano

A coś poza tym Porshe? już posiadam je i na wyścigi gotowe, a ja chce coś masywnego niskiego takiego, aby wyglądało kozacko :D samochody Muscle odpadają cholernie wysokie i ciężkie do opanowania na trasie. Myślałem o Lamborghini jakimś albo czymś w podobie?

Opublikowano

Trzeba sobie autko pomalować i uzbroić w jakieś body i spoiler czy inne cacka, żeby auto wyglądało kozacko ^^

Kozacko wygląda np. Reventon z pakietem drag za 4000 SB ^^ za IGC raczej bieda

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o wygląd,to kwestia gustu.

Jeśli chodzi o osiągi,to Porsche 911 GT3.

Powiesz mi czym się rózni 911 GT3 od wersji 4.0 ? bo takową posiadam :)

Opublikowano

Wersja 4.0 ma lepsze przyspieszenie a gorszy skręt,zwykła na odwrót.Ale mimo to zwykł lepiej się sprawuje.

4.0 ma mniejsze przyspieszenie i gorszy skręt, ale większy v-max. (nie najgorsze na dragi)

Zwykłe RS lepiej przyspiesza i lepiej się prowadzi, przez co jest dobrym zawodnikiem na krętych trasach w klasie S.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wersję 4.0 ma dużo osób,bo ruscy dali kiedyś kod na to auto.

Niektórzy dostali z tego kodu zwykłe RS ;) Ale większość ma wersję 4.0

Teraz 4.0 miało się pojawić na weekendowej rotacji za IGC, lecz jak wiemy, nie doszło do tego.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Czy ja wiem, na wyścigach widzę wersje bez 4.0, no ale ok :P

Bo wersja zwykła jest za IGC.4.0 mają tylko Ci co dostali ją z kodu,mało osób kupiło to auto za SB(przynajmniej ja widziałem je góra 2 razy zanim kod się pojawił).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...