Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy serwer - poszukuje ludzi do współpracy.

RetrumGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam osób chętnych postawić serwer Mu Online.

-Aktualnie wykupiony jest już hosting i domena
-Forum gotowe do użytku

Jeżeli masz dużo wolnego czasu, doświadczenie w prowadzeniu serwera,zapał do pracy,dyspozycyjność,a stawianie czoła trudnością nie sprawia Ci większego problemu,to wiedz,że wlaśnie takiej osoby jak Ty teraz szukam i powinieneś napisać do mnie na Priv, lub GG : 49869338

49869338

Opublikowano

Pytacie mnie czy jest to nadal aktualne, oczywiscie,ze tak dopiero dziś dodałem ten post !

Jestem w trakcie przeprowadzania rozmów z zainetresowanymi,więc jeżeli tylko masz chęci do pracy pisz na GG , na pewno się odezwę !

Pozdrawiam

Opublikowano

trudnością ...odpuśc sobie ten zapał dziecko  !

Zazwyczaj ignoruje tego tupu komentarze ,ale twoja opinia mnie mocno zaintrygowała. 

Droga/i Willemo, na pewno sobie odpuszczam ten słomiany zapał, twój bezmyślny wpis odmienił moje dotychczasowe plany o 360 stopni, nic tylko teraz zamknąć się w pokoju i wzdychając samotność pozostaje mi  pogodzić się ze swoim  dziecinnym losem...

Ok, tak naprawdę krytykę zawszę przyjmuję na klatę i próbuję wyciągać maksymalne wnioski z tego kto chce mi coś w ten sposób przekazać , jest jeden warunek abym to uskuteczniał, mądrość w jej znaczeniu.Nie będę się teraz rozwijał i wymieniał CI punkt po punkcie,co to takiego jest krytyka,bo myślę,że człowiek chociaż w pewnym stopniu zdrowy na umyśle powinien o tym wiedzieć,prawda ? Zanim następnym razem coś napiszesz,pomyśl dwa razy,zastanów się nad tym, czy aby na pewno wiesz na tyle dużo o danej osobie żeby w ogóle zabierać na jej temat głos.Rozumiem wszystko, nawet to że w internecie jesteś anonimowy/a i całkowicie bezkarny/a, ale bardzo ciężko jest mi pojąć jak silne jest twoje ograniczenie,spowodowane komentarzem zamkniętym w zaledwie 6 pustych słowach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...