Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ceny w Angli ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałbym was zapytać za ile dorwałbym Samsung'a Galaxy s3 16GB w Londynie? W normalnym sklepie oczywiście.

Dodam iż ostatnio widziałem x-box'a 360 + 2 pady + kilka gier za 130f. Orientujecie sie ile takowy telefon może kosztować? Jakby sie udzielił ktoś kto mieszka w Londynie i orientuje sie trochę w cenach, albo ktoś może kupował gdzieś ostatnio taki telefon to by było super. Dzięki wielkie ;) pozdrawiam!

Opublikowano

Kurde, niby mało ale jednak dużo :D a są może gdzieś w Londynie sklepy/komisy z używanymi telefonami? Za ile mógłbym kupić używaną s3? Wybaczta że tak wypytuje, ale cały czas mam pracę i nie mam kiedy ruszyć w sklepy, pozatym słabo znam Londyn :D

Opublikowano

W Londynie nie kupuj :) nie warto ! ja np w Margate s4 kupiem  za 240funty :) s3 w okolicach londynu to koszt ok 200funtow a jak pojedziesz ok. Dover to bd juz mial nawet za 130/160 :) 

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

@Jakors

s4 za 240 funa? Coś nie chce mi sie wierzyć :p Margate jak daleko jest od centrum Londynu? I jakbyś mógł mi powiedzieć gdzie leży Dover, ile km od Wembley? To bardzo ciekawe co mówisz, bo kupiłbym nawet kilka galaxy s3 jakbym gdzieś widział po 140 funtów :D możesz jakoś potwierdzić swoje info? Bo bardzo mnie to zaciekawiło ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...