Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TOP.5

matiyoo15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Chciałem wam dziś przedstawić TOP.5 Najszybszych Fur w Need For Speed World.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          1.Lamgorghini Aventador LP700-4                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         2.MCLaren F1                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               3,Porshe Carrera GT                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 4.CATERHAM R500 SUPERLIGHT                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       5                                            5.Pagani Zonda Cinque                                                                                                                                                                                              Dzięki Pozdrawiam BillGun-Crew  

Opublikowano

Jak ty to napisałeś? Oczy krwawią. Samochody może dobrze dobrane, ale edytuj to bo wstyd żeby to w dziale było.

Opublikowano

Widzę ostre balowanie było, jeszcze nigdy takiej bani nie miałem żeby pisać na necie krzywo  o.O

hmm nie miało być tak owszem piłem ale nie miało byc tak po prawiłem teraz jest myślę ok,a co do caterham nie jest za dobry a za fajnie nie wygląda 

Opublikowano

Akurat Aventador w "szybkości" jest słabszy nawet od Corvetty Z06 C ^^

Wiesz Roiccrx, widać że pisał ten spis po dobrej ilości %-ów. Ciekawi mnie czemu nie ma na tej liście veyrona, ale to szczegół.

Opublikowano

Wiesz Roiccrx, widać że pisał ten spis po dobrej ilości %-ów. Ciekawi mnie czemu nie ma na tej liście veyrona, ale to szczegół.

hmm buggati jest za [D]A nie za SB albo kase 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...