Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]MinecraftZyczu.:)

Futrz4k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam problem z minecraft zyczu i na szybko to piszę więc prosze o szybką odp. 

http://iv.pl/images/79879723975895246769.png

;;<<<<<< jak to naprawić gram na 1.6.2 mam to od jakiejś 1 godziny ale nie chciało mi się pisać więc proszę O jak Najszybszą ODP. Dziękuję z góry za odpowiedzi.

Opublikowano

Nie działa dalej wyskakuje ten błąd, 

Ale to dziwne bo Tylko 1.62 nie działa a ja muszę grać na 1.6.2 bo mam serwer :P

Opublikowano

Zmien launcher na mineshafter, jest 100 lepszy, tylko ze trzeba recznie wstawiac mody i inne.

Opublikowano

Zainstalowałem od nowa jave i dalej nie działa. Ale Nie działa Tylko na wersji 1.6.2 na 1.7.4 działa To nie wiem a ja chcę na Zyczu bi skina można mieć ;p

Opublikowano

Musisz wejść w %appdata% > .minecraft folder save przeciągnąć na pulpit by nie stracić zapisów gry, Potem usunąć folder .minecraft i od nowa pobrać ja tak miałem i zadziałało

Opublikowano

Każdy system operacyjny ma swoją wersję 32 lub 64 bitową, aktualizując javę musisz też na to zwrócić uwagę, gdyż może nie działać  poprawnie ;) Niektóre launchery działają na starszą wersję javy np 6 

Opublikowano

Do javy to nie mam z nią problemów Próbowałem również usuwać i pobierać od nowa mc zyczu jave i dalej to samo nie wiem dlaczego ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...