Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ciągłe crashe

matnowowsiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po prostu wybieram postac,  ładuje mi sie gra jest wszystko ładnie tylko co jakis czas sa własnie crashe. Polegaja one na tym że postac przez kilka sekund sie nie rusza a w rzeczywistości np: ja zabija. Oto mi chodzi a dodam ze reinstall robilem i to 2 razy

Opublikowano

To może być winą serwerów Riotu, też tak miałem, że zabili mnie, stałem w miejscu z 0 hp i dopiero po 15 sekundach zginąłem i się odrodziłem. Poczekaj dzień/dwa i zobacz, czy problem nadal występuje :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

ja mam smieszniej.. bo gra mi sie laduje dosc dlugo i gdy dochodzi do 100% to jest game crash.

nie idzie sie polaczyc ponownie, gdy sie juz gra crashuje, to moge co chwila klikac reconnect i nie dolacze, nawet jesli to bedzie ze zbyt dlugo bylem nieaktywny i mnie wyrzucilo :P

dalo sie przezyc, ale po ostatnich dwoch patchach jest tragedia, wlasnie mam bana na tydzien od leaverbustera :/

Opublikowano

A naprawiałeś pliki gry ? Nie reinstall, tylko w clientcie masz przed logowaniem się takie koła zębate i tam kliknij napraw. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...