Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Biedronka - gry za dyszaka

sebasku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Witam, chcę się zapytać Was drodzy ludzie co planujecie kupić za dyszke w biedronce(300gier praktycznie... jest co wybierać)

Ja sam biorę:

• Deponia 1&2
  • Shogun 2 Zmierzch Samurajow
  • Two Worlds 2***
  • Saga Gothic
  • Divinity Antologia
  • Frontlines: Fuel of War
  • DiRT 3

Prawdopodobnie biorę też:

• Shaiya
  • Worms Revolution***
  • Devil May Cry 4
  • Homefront
  • Chivalry: Medieval Warfare***

2.Chcę Was jeszcze zapytać o jedną rzecz... Bardziej opłaca się kupić Gamebooka czy samą grę ^.-

Gry które są za dychę i mają gamebooka zaznaczyłem ***.

3.Jakby ktoś znalazł jeszcze dobrą grę tam 2006-2014( :D )r. to piszcie, może się na coś ja... albo ktoś inny skusi

graphic.png

Opublikowano

Jeszcze Gothic, Homefront i Penumbra.

Wiesz, że Shaiya to gra, która jest darmowym MMORPG? Pewnie to jest tylko jakaś dodatkowa zawartość albo waluta w grze.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Wiem o tym ;) dodatki warte ok. 35zł więc sie opyla ;)

@anty Warn

Zastanawiam się nad jakąś strategią jeszcze... znalazł ktoś tam coś?

graphic.png

Opublikowano

Nom... ja dorzuciłem divinity antologie i DMC 4 jak hajs będzie :D

graphic.png

Opublikowano

Homefront warto, bo chyba kosztuje z 50zł.

Tak ale ocena od 4.0-6.5 więc... Gra nie powala pod żadnym względem... Graficznym, fabularnym... Nic... Podobno nawet oświetlenie chu*owe jest :D

@@

Chociaż w sumie... jak znajdę dyszkę to może kupie... Może spotkamy się nawet na MP :D

graphic.png

Opublikowano

Tak ale ocena od 4.0-6.5 więc... Gra nie powala pod żadnym względem... Graficznym, fabularnym... Nic... Podobno nawet oświetlenie chu*owe jest :D

@@j

Chociaż w sumie... jak znajdę dyszkę to może kupie... Może spotkamy się nawet na MP :D

Gdzie takie oceny?

Ja grałem i fabularnie miażdży, a grafika jest niezła. Tryb multiplayer jest dość nietypowy, ale ciekawy.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Gdzie takie oceny?

Ja grałem i fabularnie miażdży, a grafika jest niezła. Tryb multiplayer jest dość nietypowy, ale ciekawy.

Skoro tak mówisz to się skuszę ;)

W sumie grafika to dla mnie nie problem.. Byle żeby była gra wciągająca!

@@BTW

Wiesz może co bardziej się opyla? Normalna wersja gry czy Gamebook? :D

Bo nie wiem które kupować Gamebooki Czy normalne :/

graphic.png

Opublikowano

Skoro tak mówisz to się skuszę ;)

W sumie grafika to dla mnie nie problem.. Byle żeby była gra wciągająca!

@@BTW

Wiesz może co bardziej się opyla? Normalna wersja gry czy Gamebook? :D

Bo nie wiem które kupować Gamebooki Czy normalne :/

To to samo, ale Gamebook chyba jednak, więcej wart.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

To to samo, ale Gamebook chyba jednak, więcej wart.

Właśnie też mi się tak wydaje! Zresztą zobaczymy co się złapie, i co lepiej wyglądać będzie... Już widzę wojny o gry... :D

graphic.png

Opublikowano

Właśnie też mi się tak wydaje! Zresztą zobaczymy co się złapie, i co lepiej wyglądać będzie... Już widzę wojny w biedronkach o gry(widziałem parę razy wojny na przecenach to byłem ich "widzem"...)

A ja czytałem, że tych wszystkich gier ma nie być w jednej Biedronce tylko w każdej inne, więc niektórych tytułów może nie być.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

A ja czytałem, że tych wszystkich gier ma nie być w jednej Biedronce tylko w każdej inne, więc niektórych tytułów może nie być.

W sensie, że będą w jednym sklepie w danym mieście jakieś tam, a w drugiej Biedronce w tym samym mieście inne? Czy w jednym mieście w każdej Stonce to samo?...

graphic.png

Opublikowano

W sensie, że będą w jednym sklepie w danym mieście, a w drugiej Biedronce w tym samym mieście inne? Czy w jednym mieście w każdej Stonce to samo?...

Chodzi mi o to, że w jednej Biedronce może być np. 100 gier z tej listy.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Chodzi mi o to, że w jednej Biedronce może być np. 100 gier z tej listy.

Właśnie przed sekundą doczytałem... ;)

Dla mnie lajcik... U mnie w mieście ponad 10 Biedronek się znajdzie... najwyżej się bilet na 1h kupi i się będzie na speedzie latać :D

Jak to było w pokemonach "Zdobądź/Złap je wszystkie".

graphic.png

Opublikowano

Właśnie przed sekundą doczytałem... ;)

Dla mnie lajcik... U mnie w mieście ponad 10 Biedronek się znajdzie... najwyżej się bilet na 1h kupi i się będzie na speedzie latać :D

Jak to było w pokemonach "Zdobądź/Złap je wszystkie".

Bez przesady. Aż takie promocje to nie są. Ja tam wejdę do najbliższej Biedronki i zobaczę. W Biedronce często można było znaleźć ciekawe gry w niskiej cenie. Z rok temu kupiłem Fallout 3 i Deus Ex: Human Revolution po 20zł za grę. Jeszcze chyba w tej samej cenie jest Borderlands.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Hmmm... Wiesz może jaka jest różnica między normalnymi Worms Revolution a Worms Revolution: Deluxe Edition(W takiej wersji też będą dostępne!)?? :D

@@

Zainteresowała mnie też gra pt. "Deponia" 1&2 część... Gra wydaję się fajna... Taka zabawna przygodówka. Normalnie cena tego 2packu około 50-80zł ^.^

graphic.png

Opublikowano

Hmmm... Wiesz może jaka jest różnica między normalnymi Worms Revolution a Worms Revolution: Deluxe Edition(W takiej wersji też będą dostępne!)?? :D

@@

Zainteresowała mnie też gra pt. "Deponia" 1&2 część... Gra wydaję się fajna... Taka zabawna przygodówka. Normalnie cena tego 2packu około 50-80zł ^.^

Kupiłbym Deluxe Edition.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Większość tytułów z tej listy mam, więc zapewne kupie NWN2, Frontlines Fuel Of War, Two Worlds 2 i coś tam jeszcze.

Opublikowano

Większość tytułów z tej listy mam, więc zapewne kupie NWN2, Frontlines Fuel Of War, Two Worlds 2 i coś tam jeszcze.

W sumie... Zakupie sobie tę grę Frontlines Fuel Of War głównie dlatego, że lubię strzelanki, a ta podobno ma zajebisty mp ;)

graphic.png

Opublikowano

Ja jutro kupuje tylko 2 gry DiRT 3 i Heroes of Might & Magic V takie gry w zupełności mi wystarczą ;)

Tylko pamiętaj że musisz mieć podstawke do Heroesów V kuźni przeznaczenia ^.-

graphic.png

Opublikowano

Hahaha ale faza... Można złapać nawet The Incredible Adventures of Van Helsing Panowie i Panie( złapałem :D ) ;)

A na liście tego nie ma ^.-

@@

A jednak jest tylko zła nazwa dlatego nie zauważyłem ^.-(samo Van Helsing jest napisane) 

@@@

To forum mnie rozpierdala... Warny za nic. W takim tempie to za niedługo jakiś mod/adm się ucieszy bo perma za ostrzeżenia zarzuci...

23/100pkt... zajebiście <3

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...