Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobki Na NosTale

Hetter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sposoby na zarobek

1.Pierwszy sposób to piórka !Piórka możemy dropić na gołębiach,Szopach i jaszczurach.Teraz troszku opisze Perf. Postać na dropienie piórek ! Jeżeli Zaciekawieni.

Zarobek 8/10 w godz. ok. 500k - 3kk (Liczy sie czas w ile sprzedamy Piórka i jak szybko dropniemy piórka

Zacznijmy od tego by stworzyć postać i dobić 20 jobke.Ok gdy wbiliśmy już tą 20 jobe lecimy po łucznika.Wbijamy dla łuka 36lv i robimy 1sp.Gdy zrobimy już 1sp robimy misje i tak dalej aż dobijemy 46lv i 35jobke.Robimy SP 2 !Czyli to co będzie nam najbardziej potrzebne, czyli Sinek.Gdy zrobimy już sp2 będziemy potrzebowali troszkę kaski na reski itp.Najlepiej dowiedz się jak zarobić z tego poradnika który właśnie oglądasz.Zajrzyj tam na dół :) 

Reski: na światło 25% - 80%

Sztylety: Sztylety mroku u6/7 +5

Zbroja: Spojrzenie strażnika/Tunika ducha

Gdy już kupimy cały ekwipunek wbijamy 58-62.Wbijamy dużą jobke na LoD.No i lecimy na Las Klonowy! Lurujemy całość (Jeżeli damy rade) i tak zbijamy.Możemy też iść na gołębie czy też jaszczury.

Oto Postać na Dropek Piór.

2.Resell czyli kup taniej sprzedaj drożej czyli jeden z lepszych zarobków.

Resell polega na tym aby polatać troche po nb, sklepach popatrzeć czy nie ma czegoś 50% taniej.Gdy znajdziemy takową offkę kupujemy przedmiot i wystawiamy drożej przedmiot który kupiliśmy taniej i czekamy.

Zarobek 7/10 Wymaga cierpliwości i farta.

3.Cp 26 to zarobek który wymaga wprawy i naprawdę dużo czasu.Jeżeli jesteś leniem pomiń ten punkt !A więc zacznijmy od postaci ! Kolejny Nudny poradnik Yaay !

Więc tak zacznijmy od zrobienia postaci.Najlepszy wg mnie jest wojownik.

Tworzymy poszukiwacza pijemy 20jobke wybieramy klase wojownik i jedziemy expić do 20 lv.Później misje i exp (znowu) i tak w kółko do 36lv.Potem robimy sp1.A później lecimy do evy po mase kurczaków expimy joby na groszkach i lecimy do cp 26.Zarobek na tym cp polega na tym aby zabijać gargsa.Lecą z niego kamienie gillon Perły ciemności (Nasz główny zarobek)no i piaski z grzmota.Gdy uzbieramy już przez te 1h powiedzmy 6x99 pereł i sporo kamieni lecimy np. do malca i sprzedajemy perły ciemności.Natomiast Kamienie sprzedajemy w nb (Nie pamiętam po ile chodzą ;P zobaczcie sami)i czekamy aż się sprzeda.

Zarobek 4/10 Naprawdę gdy nie mamy już innego wyjścia.

4.Tutaj poszłem na łatwice no bo kto nie chodzi na bb ;P Dla zielonych tłumaczę.

bb to Czas kiedy możemy wejść na specjalną arenę i walczyć z potworami w twoim zakresie lv.Za wygraną błyskawiczną bitwę dostajemy pieniądze.To zależy od lv np. 30lv 30k 8lv 8k.Możemy też zbierać itemki które wypadają po każdej fali.

Kanał 1: 11:00 15:00 19:00 23:00                        To mały grafik kiedy bb.                  
Kanał 2: 2:00 6:00 10:00 14:00 18:00 22:00
Kanał 3: 00:00 4:00 8:00 12:00 16:00 20:00
Kanał 4: 2:00 6:00 10:00 14:00 18:00 22:00
Kanał 5: 00:00 4:00 8:00 12:00 16:00 20:00

Zarobek 9/10 Praktycznie najlepszy

Tutaj kończymy ten Niesamowity poradnik ponieważ się zabardzo rozspisałem :)

Opublikowano

Sposób pierwszy każdy zna ^^ tzw. ,,Dropienie piórek'' dobry sposób polecam.
Drugi sposób  jest straszny dzisiaj próbowałem resellować i słabo szło bo za dużo typa reselluje i trudno cokolwiek kupywałem.
Trzeci sposób nie próbowałem ale za stacka tych pereł i gillionów można naprawdę wyciągnąć ;)
Czwarty sposób? ....
Jest jeszcze glaca, nupki na nd, kupowanie nd.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

BB najlepszy sposób? Przypadek? Nie sądze. Piórka i resell to na najwyższym poziomie. Co do piórek to trzeba mieć duży lvl, resy i sp. A resell to kasa i wiedza. ReSell to jakby giełda.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...