Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam na prywatny server Ogame (Ogem) Spolszczony !

ZlySenHuskY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś mam zaszczyt przedstawić wam użytkownikom tego forum mój prywatny server Ogame. Nie będę się rozpisywał więc zaczynamy.

Nazwa : Ogem

Raty :

Wydobycie 25000

Szybkość : 80

Szybkość floty 1.6

Link : 

http://Ogem.cba.pl

Nad serwerem pracowałem ostro przez 5 dni ( Dzień i Noc) Myślę że coś z tego wyszło oczywiście nie jest on skończony przynajmniej ja tak twierdzę dla mnie mógł by być jeszcze lepszy ale o to moja prośba do was. Rejestrujcie się pograjcie i dajcie opinię. Co waszym zdaniem trzeba zmienić co dopracować a co ewentualnie usunąć. Będzie to dla mnie mobilizujące jak i podpowiedzią co muszę jeszcze zrobić.

A więc z całego serca zapraszam do gry i myślę że mój pomysł wam się spodoba :)

Opinie Pozytywne jak i upomnienia oraz nagany przyjmę z honorem. Mobilizujcie mnie do dalszej pracy.

Opublikowano

Nie opłaca się nawet rejestrować,zmień hosting na płatny na którym gry www przyjmują.

Opublikowano

Serwer wydaje się fajny. Zauważyłem tylko jeden minus - fabryka nanitów nie skraca czasu budowy floty i obrony.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...