Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego już nikt nie gra fizz'em ?

Bóg czlowiekowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja go dalej widzę,ostatnio jest często banowany,wg. mnie dalej jest dobry tylko można go łatwo skontrować do 6 lvl'a(jeszcze łatwiej zoutfarmić).

Opublikowano

Zależy w jakiej dywizji grasz.

Po prostu jest łatwy do skontrowania

Powiedzmy

BRONZ V - SILVER IV-III pewnie w każdym meczu jest pickowany. LEcz na wyzszych dywizjach po prostu są lepsi gracze i umią go skontrować.

Tymbardziej , że teraz są nowe picki na mida typu.

Yasuo ,gragas , a fizz z czyms takim nie ugra.

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

bo po prostu na bronzach i silverach jest banowany albo order pick a jak wiadomo last pickiem mida nie dostaniesz no może czasem ale to już naprawdę rzadko a fizz na first picku jest bardzo łatwy do skontowania :) 

Opublikowano

Nie jestem w bronzie ale w silverze 1 może to się zmieni : ) 

Moim zdaniem idealna postać i czy ja wiem czy ciężko od farmić maxować e i wychodzić z q i mamy falę minionków 

Można też ładnie harrasować przeciwników w+q i wyjście z e : )

1393532913-U1060386.png

Opublikowano

Grając ostatnie ~50 rankedów, ani razu go nie banowałem tak samo enemy. Może w 2 grach on był i go zbiłem jak psa (Yasuo <3 )

Postać sama w sobie jest dobra, ale po każdym nerfie osoby się zniechęcają ' dostał nerfa to już się Nim nie opłaca grać '.

Teraz najczęściej w swoich grach widzę Kayle, Gragas i Yasuo - jeżeli nie są banowani.

Opublikowano

Ja widuję go na normalkach coraz rzadziej być może, że to retardowy champ którego można w niebanalny sposób skontrować. Może ludzie próbują Sobie postawić nie co wyższą poprzeczkę niż Fizz. :)

Opublikowano

HeH , zależy gdzie nie jest grywalny.

W takich dywizjac jak Bronz czy Początkowy SIlver, to ludzie nkłaniaja innych do gry nim.

Lecz jak zauważyłem w Platynach i Diamentach, ludzie wolą iść na mida np: kassa , Gragas , Czy nawet Zed lub Kayle.

Uczeń
Opublikowano

A ja grywam sporo fizzem i dalej jest kurewsko mocny i dalej jest mocny na midzie nawet naprzykład na gragasa który teraz jest usefull

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

bo jest gunwem i jak się nie nafeeduje w early to w late ma mało do gadania i jest useless w team fightach. Ofc mówię o s1+ bo na bronze wszyscy się go bo ją i w każdym meczu jest instabanned lub instalocknięty :)

graphic.png

Opublikowano

Łatwo go skontrować ;/

Bierzesz takiego Ryze i Fizz nic nie może zrobić ;/

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Po ostatnim nerfie ludzie go przestali pickowac. Moze nie zmienil on duzo,ale w koncu nerf to nerf. Oprocz tego w obecnej mecie sa silniejsze picki na mida,co nie zmienia,ze nadal moze byc ciezkim przeciwnikiem w rekach mocnego gracza ;)

@Down: Obecnie jestem w goldzie i fizz jest banowany srednio raz na 5-7 gier, a i tak na moje 90 gier widzialem go moze z 5 razy 

Xaltor_eune_121_1_nozg.png

Opublikowano

Bo w goldzie i niżej Fizz jest jeszcze banowany. Pograj na poziomie Platyna++, to zobaczysz i FIzz'a. 

Opublikowano

Jak dla mnie fizz wypadł już trochę z mety. Wystarczy ogarnąć jak na niego grać co wbrew pozorom jest proste i albo go karać jak psa albo nie dawać fragów. Taki zgnojony fizziu w late robi gówno :3

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie dlatego że obecnie sa lepsze picki do carrownia gier.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Trzeba umiec trafic z ulta, Behind=Useless, dlatego go juz nie Pickuja, byla moda na Fizza bo Zawodowi gracze jak i Brąz gracze pickowali go co kazda gre, teraz sie to zmienilo bo kilka nowych postaci wprowadzili oraz nerfy/buffy, no i oczywiscie nauczyli sie Kontrowac go.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Gra nim dużo ludzi, to, że go nie widzisz to pewnie przypadek, na rankedach co chwile ktoś nim gra lub jest banowany.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...