Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poppy the assassin ?

opelit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , grałem dziś Poopy według mnie miazga , na linii rzec można ,ze zkontrowalem nią rene , passyw o połowę zmniejszał wszystko co się dało i wygrywem każda wymianę . W late game z gauntletem i hydra oraz spirit visage byłem tanky i przy tym na ulti sciagalem adc w 0.3s (nawet niewiem kiedy xD) bez uderzenia nim w ścianę dla lepszego dmg , przy czym nawet nie drasnol mnie wróg. Jedyne co mnie dotknęło to jej koszty many ma jej koło 500 na 12 lv a koszt 1 to 80 - 100 ... Bez gauntleta dający jej 500 many byłoby ciężko . Co o niej myślicie zmniejszenie kosztów many dałoby jej trochę popularności ? Myślę że z gameplayem nie ma problemów , tylko te koszty many ... Zapraszam do komentowania ,jak ktoś jej nie widział niech nic nie pisze ;D

ps żeby nie było że grałem nią raz , grałem więcej gier ;D

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Jest faktycznie dobra,w late zmiażdży szybko ADC/midlera i do tego potem łatwo ucieknie,pick niepozorny ale może na prawdę dużo ździałać.

Opublikowano

Z myster gifta dostałem Noxus Poppy i zacząłem ją mainować.

Ps. Wku*****m sie na te mistery.

@topic:

Poppy nie buduj pod hybryde (moim zdaniem) a gauntleta zamień na Trinity - core, a potem w ad.

Opublikowano

Ogółem Poppy jest bardzo potężnym i niedocenianym championem, problemem u niej są manacosty, które powodują że wypruwa się z many całkiem szybko.

Opublikowano

2up gaundleta zlozylem bo potrzebowałem armora , wcześniejsze gry były z trynity . Jednak i tak dziś zagram normala i spróbuje full ap , dam wam znać jak się będzie sprawowala ;D

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Skoro wygrałeś Poppy vs Rene i sądzisz że go skontrowałeś to myślę że to byl chujowy Renekton jeśli porównać early tych 2 postaci.

W brązie i silverze wszystko jest możliwe.

Opublikowano

Ja grywam od czasu do czasu Poppy i uważam że jakaś wyjątkowa nie jest, fajnie się nią gra, ale nie ma co w niej nerfić (co tam, że sobie wleci w 5 wrogów i zabije 3, co z tego że jest kontrą na KAŻDEGO AP Carry)

Teraz tak na poważnie mamy tu spory problem, ponieważ postać jest OP w **uj, a nerfa nie dostaje tylko ze wzgledu że nikt nią nie gra (w sumie dziwne) Pasywka kontruje każego AP Carry (każdy spell zazwyczaj bije 50% mniej) Mamy fajną kontre na Tower Dive'y (Flash + E żeby dobić wroga do wieży) super system Tower Dive'owania (Ultimate) Jedynym minusem tej postaci jest to, że nie ma Jump'a (trochę słabo z ucieczką, chociaż mamy przyspieszenie z ,,W'')

PS: Poppy pod AP lepsza wg mnie. (Lich Bane core item na Poppy AP)

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...