Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MW2 vs MW3

RADTOR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pisałem w dziale MW2 i MW3, bo w jednym polecą MW2, a w drugim MW3.

Jestem na razie za MW2, ale czekam na wasze opinie. Co kupić?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Zależy. Najciekawiej jest po kolei w każdego MW zagrać, bo można się wczuć w fabułę, ale z tych dwóch polecam MW3. Bardziej rozbudowany tryb multiplayer o m. in. dodatkowe serie zabójstw. Dodatkowo dostajemy możliwość sprawdzenia się w trybie przetrwania w operacjach specjalnych. Z tymi cheaterami nie jest aż tak tragicznie, powiedziałbym że jak w każdej innej grze.

Game Over

Opublikowano

Przegrałem 200h w MW3, 100h w MW2 i powiem ci tak;

MW2:

*Lepsza jak dla mnie kampania. bardziej przyjemna

*Przez te 90+h MP spotkałem może z 10 hackerów ? 

*Nie wiem czy to tylko u mnie, ale miałem problem z serwerami. Było ich bardzo mało o.O

MW3:

*Kampania słabsza od MW2

*Cheaterów od cholery. Przeważnie co 2 mecz hacker. Dobrze jak tylko jeden, a nie 4.

*Serwerów niby sporo, ale hackerzy mnie wpieniają 

9368_gold.png

Opublikowano

Posiadam i to, i to. Bardziej podoba mi się MW2 pod względem gameplay'owym. :)

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Zdecydowanie MW3. Od cheaterów się nie uchronisz. Możesz ich raportować, ale raczej nie wiele Ci to da, ponieważ mają tą grę w dupie, zajmują się teraz Ghostem.

Opublikowano

Mw2 jest po prostu Do kitu. Tuby , g18 itd. Gościu walnie predatora zabije 2 osoby i ma harriera a z harriera pave low. Zdecydowanie bardziej lubię mw3 (Moaby , specjalista support)

76561198122231440.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma żadnego porównania, zdecydowanie MW2. Gram już kilka lat i wiem co mówie  :P

2rbyzpu.png

Remember, I don't give a fuck!

Opublikowano

Takie tematy sa bezsensu, gry sa juz o drobinke starsze i graja w nie glownie fanboje ktorzy nie potrafia byc obiektywni jak panowie wyzej np up

Poprostu obejrzyj jakeis Gp/Lp i sam zdecyduj. 

Moim skromnym zdaniem MW2 lepszy jest tylko pod wzgledem mniejszej ilosi cheaterow.

Opublikowano

Jestem człowiekiem obiektywnym. Grałem w obie części po dlatego potrafię ocenić...Dlaczego tych którzy grają w np. CoD'a 1/2 czy jakieś MW2 nazywasz z góry fanbojami? Może po prostu chcą sobie przypomnieć jak to było wcześniej,jak się grało itp... Jeśli ktoś zostaje przy starszej części to widocznie jego zdaniem jest lepsza niż te nowe co wychodzą co roku tylko po to aby zbić kasę (nie mówię, że zbijanie pieniędzy na grach to jakiś grzech - na każdej grze firmy muszą zarobić). Co do cheaterów to moge jedynie powiedzieć że często się spotyka w MW2, aczkolwiek to tylko moje zdanie :)

2rbyzpu.png

Remember, I don't give a fuck!

Opublikowano

MW2 bo mniej cheaterów, a przy tym ta gra i tak jest lepsza pod względem grywalności. :-) 

Pod względem "oszustów" MW3 wygląda jak NFSW jeśli ktoś wie o co mi chodzi. :P 

76561198093115115.pngAddFriend.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...