Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamSpeak3 BoT 24/7 panelradiowy.pl/slotex.pl/ Ikonki do serwera/ pomoc w rangach

TwisDiax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, w moim poscie mam pytanie.

Prowadze radio internetowe ktore slychac w autach na serwerze MTA. Chcialbym aby ta sama muzyka ktora leci w radiu leciala takze jako bot na wyznaczonym kanale ts3.

Czy istnieje taka mozliwosc aby stworzyc/wykupic BoTa w ktorym podaje sie strone www lub ip oraz haslo do autopilota i leci to na kanale.

Kolejne pytanie czy mozecie podeslac mi ikonki takie jak

>Administrator

>Moderator

>KidModerator

>Niezarejestrowany

>Zarejestrowany

>Zarejestrowana

>Lider (tu chodzi o frakcje w mta/RPG)

>ViceLider(jak up)

>Ikonki 4Fun

Kolejna sprawa to jak stworzyc range ktora nie ma zadnych praw (Nie moze przechodzic na kanaly, nie widzi opisow kanalow, nie moze mpwic, kompletnie nic, aby zeby widzieli jak ts wyglada ale nie ,ogli z niego korzystac.

Kolejna ranga w chanel permission, Lider lub ViceLider. Chodzi aby o stworzenie tej rangi aby ChanelAdmin i gorsze rangi nie mogly sobie tego dawac.

Troche was zamecze ale jeszcze potrzebuje aby sort w permission byl jak mi sie podoba, tak samo na kanale

(Admin pierwszy, mod drugi a gracz ostatni)

No i podrzucic tutaj jak zrobic aby kidmod nie mogl dawac moda i mod admina. (Wiem ze takie cos juz bylo na forum ale jak ktos nie chce to nie musi pisac, znajde sobie sam.)

To chyba tyle. Jestem nowy na forum i zbytnio nieogarniam.

Opublikowano

Jak zrobisz bota, to leci tam wszystko co właczysz na komputerze nic nie musisz edytować, wszystko co będziesz robił to będzie słychać na kanale gdzie masz bota. np oglądasz fapanie tam słychac oh oh oh xD

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

zapraszam na gg.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Jak nie chcesz aby dana ranga nie mogła danej rzeczy to odznacz ptaszka w opcjach rangi.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Co do bota to wykup vps (linuxa) zainstaluj środowisko graficzne + vnc4server + qmmp .

Aby rangi były posortowane w filtrze wpisz sort i tam ustawiaj.

Opublikowano

Witam serdecznie ! Zapraszam do kontaktu w tej sprawnie do mnie stawiam boty na różnych serwerach dużych i małych.Więcej informacji na gg :)

Chciałbyś mieć własnego bota music 24/7 na swoim serwerze? Napisz do mnie na gg bądź e-mail.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...