Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Roccat vs Millenium

Necek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wrażenia po meczu? Według mnie Millenium świetnie zagrało na starcie ta counter jungle itp. Widać jednak, że Roccat jest świetne w late. Według mnie świetny mecz.

Opublikowano

Ten jungler Millenium ... Creaton gra zajebiście , szczerze mówiąc zamienić go z Celaverem i do boju KMT :D

Opublikowano

Ten jungler Millenium ... Creaton gra zajebiście , szczerze mówiąc zamienić go z Celaverem i do boju KMT :D

W czym Celaver odstaje od Creatona'a? To jest ten sam poziom.

ROC zagral slaba w early ale mid/late nalezal do nich.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Mogli się pokazać z lepszej strony grając np. z Fnatic,obecnie Roccat jest mocną drużyną oraz jest brana jako potencjalna w LCS'ach.

Opublikowano

Mogli się pokazać z lepszej strony grając np. z Fnatic,obecnie Roccat jest mocną drużyną oraz jest brana jako potencjalna w LCS'ach.

Grając z Fnatic pokazali klasę i to nawet tym, że wygrali TF'a pomimo tego iż FNC mieli barona oraz różniła ich duża ilość golda. To, że przegrali z nimi nie znaczy że nie pokazali w tym meczu klase panie modku od siedmiu boleści. 

2169924-kappa.png

Opublikowano

Nie oglądałem całości, lecz końcówka mi się bardzo podobała. Z tego, co się dowiedziałem, to mecz był bardzo ciekawy ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Grając z Fnatic pokazali klasę i to nawet tym, że wygrali TF'a pomimo tego iż FNC mieli barona oraz różniła ich duża ilość golda. To, że przegrali z nimi nie znaczy że nie pokazali w tym meczu klase panie modku od siedmiu boleści. 

[...],przeanalizuj mój post jeszcze raz,napisałem że mogli się pokazać z lepszej strony(co to wg. porównanie do klasy ...). Bardziej chodziło o to że mogli po prostu lepiej zagrać ten mecz patrząc na ich umiejętności oraz zgranie team'owe.

Opublikowano

Świetna gra obu drużyn. Słabe eraly zagrało Roccat ale nie dali się zdominować i wygrali w late ^^

Opublikowano

Grę przegrał Araneae po tym jak dał się złapać pod baronem , co spowodowało zabiciem nashora przez Roccat. Później Millenium nie mogło podjąć walkę o dragony i wieże , więc Polacy powiększali przewagę.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...