Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]postac na top'a ciezka do skontrowania

nake1424

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chcę dostać ostrzeżenia, ale napiszę Ci prawdę..

Przecież nie ma takiej postaci, która w żaden sposób nie jest kontrowana..

Pomyśl przez chwilę, co za sens robić taką postać?

Wtedy powinna ona kosztować 99999999IP albo i lepiej, gdyby była praktycznie nie do skontrowania..

Kolejna sprawa, teraz możesz sobie wejść na pierwszą lepszą stronę z counter pickami i zobaczyć, kto kogo kontruje.

Ja np. w trakcie pickowania załóżmy mida, zobaczę, że przeciwnik wziął sobie Zed, a nie pamiętam kto go kontruje, sprawdzę szybko na stronce.

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Zawsze cie mogą skontrować, ale kontra to nie wszystko wyćwicz sobie 4 postacie nawet jeśli cie kontrują to nie znaczy że przegrałeś , a jak słabo umiesz grać postacią i bierzesz ją bo przeciwnika z kontrujesz a on umie dobrze grać postacią to on cie  z ściśnie wiec rada ode mnie wytrenuj se parę postaci i nimi graj. 

1392118145-U1104615.jpg

Opublikowano

Postacią które jest PRAWIE nie kontrowalną jest na ta chwilę Yorick. Niestety jest trochę out of meta ale niebawem zbliża się rework. Na tą chwilę ma chory sustein z e, w tf'ie robi 6v5 i ma fajny śmiech ~~

Opublikowano

Nie chcę dostać ostrzeżenia, ale napiszę Ci prawdę..

Przecież nie ma takiej postaci, która w żaden sposób nie jest kontrowana..

Pomyśl przez chwilę, co za sens robić taką postać?

Wtedy powinna ona kosztować 99999999IP albo i lepiej, gdyby była praktycznie nie do skontrowania..

Kolejna sprawa, teraz możesz sobie wejść na pierwszą lepszą stronę z counter pickami i zobaczyć, kto kogo kontruje.

Ja np. w trakcie pickowania załóżmy mida, zobaczę, że przeciwnik wziął sobie Zed, a nie pamiętam kto go kontruje, sprawdzę szybko na stronce.

Kolega chce championa którego jest trudno skontrować a nie taką której się nie da skontrować.

Polecam Trundle. :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...