Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super Vip chacki!!

piotrek96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym żebyscie nie grali na Polskim serverze jak hacujecie bo to wstyd dla Polski proszę zróbcie to dla naszej ojczyzny bo to jest hańba dla Polski ale żeby nie było ze ja wam nie karze hacowac i prosze odrazu nie wyzywac.Pozdrawiam ekipe Mpcforum. <<< Napisałem 2 raz bo jak już nie ma hacków to nikt nie wchodzi !! a post nazywał sie Dla Polski czy jakoś tak proszę to ten Post http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=11430 Proszę o wklejenie Postu!!

Opublikowano

Moze frytki do tego albo Admina odrazu ? czytaj regulamin nie reklamuj innych tematow xD

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano

Ja niechce Admina chce pożądku na naszym servie złozylismy petycje chcieliscie server macie ale zniszczcie tego nie niszczcie grę innych polaków i po 2 nie jestem noobem to bardzo dobry pomysl ale wy nie doceniacie naszego servera dobrze ze wogóle go mamy.A i jakie ja reklamuje tematy?? bo ja go teraz sam wymyslilem.Widzicie Proszę o przyklejenie postu!!

Opublikowano

Chłopak ma rację.Co za różnica czy hackujesz na German czy na Poland??Hakuj na German a Poland zostaw w spokoju!Jak was jeszcze nie było na tym forum to była taka zasada i zakaz hakowania na Poland

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano
Chłopak ma rację.Co za różnica czy hackujesz na German czy na Poland??Hakuj na German a Poland zostaw w spokoju!Jak was jeszcze nie było na tym forum to była taka zasada i zakaz hakowania na Poland

no a po drugie na poland jest juz wieksza ochrona i bardziej wyczulony PB bo tyle hakerow...zwroccie uwage ja kwejdziecie z hakiem np na polski albo np na Italy...na italy 1h gry i nic na poslkim minuta i kik..k2 zwiekszyło priorytet punkbustera na polski server...potwierdzone..to nie jest wymyslone

Pozdrowionka ;D

Jeżeli pomogłem, daj tyle, na ile u Ciebie zasłużyłem.

Opublikowano

Dla mnie to on ma racje, w końcu to na Poland najbardziej zasmiecona cziterami;p Ja osobisie jak hakuje to ide na turcje vs cos tam bo turków nienawidze;p

ClanCenter.pl

Opublikowano

Wiem przepraszam ze nie Edytuje ale to naprawdę korzystne dla polaków hacujcie na German!!Proszę o przyklejenie postu bo to naprawdę potrzebna rzecz.

Edit: Na Germanie mało lagów ja się nasmiewałem z jednej rzecczy na Poland server prawie kazdy mial wklejke a na innych serverach duzo duzo mniej.

Opublikowano

Po 1sze nie "hacujcie" tylko "hackujcie" ( no wiesz troche n00bski błąd ;d)

Po2gie też wole sobie podenerwować niemców hmmm np za np 2 wojnę światową ;c

bambumux1me7ov9.png
  • Dodaj nową pozycję...