Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SQL server problem podczas tworzenia własnego serwera

havenban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam maly problem z sql serverem  ktory sluzy do zrobienia priva w shaiya kiedys mialem ten program odinstalowalem go i jak staram sie zainstalowac go na nowo to nie moge poniewaz wyskakuje takie cus macie link:

98vsz9.jpg

i nie istaluje database .... mozna to jakos odinstalowac ... bo przez panel sterowania usunalem wszystko co ma zwiazek z sql  i  foldery  ktore znajowaly sie na dysku ktore mialy cos wspolnego z sql ...  ma ktos jakis pomysl jak to usunac zebym mogl na nowa zainstalowac database???

Opublikowano

Witam ! 

Mialem kiedys podobny problem. Udalo mi sie rozwiazac  ten problem przywroceniem komputera do stanu fabrycznego, ale jesli co polecam zainstalowac inna wersie sql.

Ps. Jesli chcesz usunac sql pamietaj, nalezy odinstalowac tylko jeden plik - np. ja mam sql 2008 to plik ktory odinstalowuje to "Microsoft sql server 2008"

Opublikowano

A nie dajesz przypadkiem takiej samej nazwy servera?
Spróbuj zamiast SQLExperss dac coś innego np A1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...