Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. formatu dysku

xLancasT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zepsuł mi sie komputer (czyli nie dalo sie go wlaczyc) i zaistalowałem od nowa system i teraz wyskakuje mi 2x Windows 7 juz mowie oco chodzi : Ten 1 WIndows 7 zaznaczony na pasku to ten nowy system co zainstalowalem go a ten 2 to ten co sie zapsuł i pytanie do was jak wgrac system tak jak bym mial nowy komputer czyli wszystko zero . ( bo przy instalowaniu systemu pewnie robie wielki blad )

post-1024157-0-14288300-1391718634.jpg

Opublikowano

Przy instalacji systemu formatujesz te partycje które chcesz i od nowa przydzielasz miejsce.

Bo tutaj zainstalowałeś drugi system obok pierwszego.

Opublikowano

A nie lepiej po prostu usunąć tego nie działającego windowsa z listy? Wchodzisz we właściwości komputera (w tym działającym Windowsie) następnie Zaawansowane ustawienia systemu i masz tam ustawienia uruchamiania i odzyskiwania, wybierz tego działającego windowsa jako domyślny system i wyłącz czas oczekiwania na wybór systemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...