Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyjść z brązu?

Eraken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A teraz poproszę 10 takich gier pod rząd

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

SoloMid OP

Każdemu się uda ugrać coś lepszego niż zawsze, dokonaj takich wyników 'cały czas' to będzie dobrze.

Dodatkowo w 40 min 180 farmy?  Tak wiem ' po co farma jak mam kille ' :)

Opublikowano

To kup mi komputer gdzie nie mam 20 fps i nie ma problemu. Masz tu mój profil : http://www.lolking.net/summoner/eune/30460201#matches . Ostatnie gry mi dość słabo mi poszły, nie mój dzień ;)

@EDIT

Tak, farma słaba, bo troche ciężko sobie farmę robić jak muszę latać z linii na linie gangi robić ;) A build z tego powodu, że ostatnio grałem 3 sezonie kennenem. Ale, że nim wtedy nieźle ciąłem, to wystarczyły mi masterki z solomida i można grać ;)

21515.jpg

Opublikowano

Podobno najlepiej grać czymś co szybko zabija. Ja z brązu wyszedłem praktycznie tylko Dianą. Fakt, był to brąz I i poszło szybko, ale wystarczy wykorzystać błędy przeciwnika (a tam robią ich dużo, gonienie za killem itp.)

"Wróg mojego przyjaciela jest moim wrogiem"

Opublikowano

Popisuj sie bardziej :P

Nie no, normalka.

Bronze gry, WYGRASZ LUB PRZEGRASZ. Albo masz Jednego albo Dwoch afk, to samo w Enemy. GL

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

"i carred game i am op " I wszystko staje się jasne ; ) 

Powtórz te staty. A nie dało Ci noob enemy i się nafeedowałeś.

Opublikowano

elo to tak: 

500 mg koksu

20 g magnezu

10 g żelaza

wszystko mieszasz i jesteś taki kurwa koreańczyk aka szybkie palce że ja pierdole gg wp:) :D :D

a tak a serio pozdro wierze w cb

Opublikowano

ja z brązu wyszedłem leblanc i polecam i tobie tą postac robi wielki dmg w sekundę latwo zabic apc/adc w teamfight i ma mechanizm ucieczki żaden gank ci nie będzie przeszkadzać , 

ale tak jak wyżej graj na midzie lataj z lini na linie i gankuj ale nie zapominaj o swojej lini farm farm farm i tyle 

a jak nie to graj duo rankedy z jakimś "dobrym" miderem z brązu a ty sobie pykaj na topie np z teleportem jeśli miałbym grac na tym topie to tankiem i musisz nauczyc sie dobrze inicjować teamfighty 

Opublikowano

Po co tu narzekać? Graj tym czy najlepiej Ci idzie jeżeli jesteś choć trochę nad poziom osób z jakimi grasz to wyjdziesz wygrywając 1 i przegrywając jedną grę na zmianę chociażby. Do osób które piszą ze solomid jaki noob , co jest złego w używaniu poradników od osób diament+ ? Albo @Gamus i gadka z farmą, czasami są rzeczy ważniejsze w grze jak na przyklad pomaganie w wygranej prawdziwym drewnom w brązie no tak ale pomimo że widzisz jedynie statystki z gry i nic więcej znowu pieprzysz głupoty o farmie a sam pewnie robisz taką samą farme jak on, zresztą nawet jacyś streamerzy z challengera nie mają farmy na poziomie 300 w 40 minucid bo są to tylko nie które przypadki i teraz to pewnie głupio zabrzmi dla 'prosów jak ty' ale tak po co farma gdy ma tyle killi grając w brązie?

Po prostu już mnie wkurza jak pod każdym tematem jakis high elo cwaniak zaczyna pisać jakąś ktoś ma słabą farme jakby to kurwa było ważniejsze od chodzenia 24/7 z teammateami by chociaż spróbować wygrać grę a potem dziwić się skąd biorą się takie pajace które zamiast brać udział w tfie który może wygrać grę farmią bota albo robią wilki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...