Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań dotyczących gry

baroszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie, 

Jestem nowym graczem Rise of Metin dlatego powstało kilka pytań w mojej głowię. 

Będę wdzięczny za każdą pomoc :)

Więc poniżej moje pytania.

1. Gdzie najlepiej zarabiać kasę oraz na jakim levelu?

2. Czy da się jakoś zdjąć tzw. "kłódkę" z itemków tak aby móc nimi handlować?

3. Czy da się jakoś handlować bądź wymienić binded goldy tak aby nimi handlować? 

4.. Jaki jest najlepszy skill na łucznika. Chodzi tu głównie o expa żeby nawalać kilka mobków na raz.

5. Oraz kumpel pyta jaki skill na berserka^ :)

Póki co mam tylko tyle pytań, Jeśli będzie więcej będę pisal :)

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi.  

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cześć baroszek :) Nie mogę Ci udzielić odp na część pytań, ale powiem Ci, że binded goldów nie da się wymienić, z tego co wiem a o skille AoE na łuka to trzeba poczekać. Na 40 którymś lvlu uaktywni Ci się bardzo przyjemne combo, bije dużo dmg + trochę CC. 

Opublikowano

1. Gdzie najlepiej zarabiać kasę oraz na jakim levelu?

2. Czy da się jakoś zdjąć tzw. "kłódkę" z itemków tak aby móc nimi handlować?

3. Czy da się jakoś handlować bądź wymienić binded goldy tak aby nimi handlować? 

4.. Jaki jest najlepszy skill na łucznika. Chodzi tu głównie o expa żeby nawalać kilka mobków na raz.

5. Oraz kumpel pyta jaki skill na berserka^  :)

1. Z misji, rób wszystkie misje nawet bierz sobie od npc w Lance

2. Z tym się nie spotkałem, chyba się nie da.

3. Nie da się.

4. Nie wiem nie grałem :D

5. Ja na berku maksowałem od początku :D 

Opublikowano

Dziękuję wam za pomoc :)

Jeśli istnieją jeszcze jakieś metody co do zarabiania kasy to będę wdzięczny za udostępnienie ponieważ troszke na potki idzie niestety :D

Mam 50 lev. i nie wiem co robić ciekawego bo questy mi się kończą :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam Serdecznie, 

Jestem nowym graczem Rise of Metin dlatego powstało kilka pytań w mojej głowię. 

Będę wdzięczny za każdą pomoc :)

Więc poniżej moje pytania.

1. Gdzie najlepiej zarabiać kasę oraz na jakim levelu? Do 60 lub 65 tylko misje, z misji na 60-65 zrobisz sobie ladne EQ ( ulepszanie - refine )

2. Czy da się jakoś zdjąć tzw. "kłódkę" z itemków tak aby móc nimi handlować? Nie, to sa itemy zbindowane i tylko ty je mozesz uzywac lub usunac

3. Czy da się jakoś handlować bądź wymienić binded goldy tak aby nimi handlować? Binded goldem nie da sie handlowac, jedynie zwyklym goldem mozna handlowac

4.. Jaki jest najlepszy skill na łucznika. Chodzi tu głównie o expa żeby nawalać kilka mobków na raz. Nie wiem, nie gralem :D

5. Oraz kumpel pyta jaki skill na berserka^ :) Nie wiem, nie gralem :D

Póki co mam tylko tyle pytań, Jeśli będzie więcej będę pisal :)

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi.  

1386175744-U112610.png
Opublikowano

@Niecodzienny 

A na którym levelu najlepiej ulepszać sobie itemki? Tak żeby nie tracić ulepszaczy żeby zbierać je na wyższy poziomik ? :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Niecodzienny 

A na którym levelu najlepiej ulepszać sobie itemki? Tak żeby nie tracić ulepszaczy żeby zbierać je na wyższy poziomik ? :)

Do 60 lvla nic nie ulepszaj na 60 lvl dopiero zacznij myslec co i jak. Bo na wczesniejszym sie nie oplaca. Ja na 40 lvl zrobilem sobie fuzje itemkow i stracilem cala kase bo myslalem, ze nie zabiera to kasy tylko przedmioty :/ stracilem 400k a na 50 lvlu juz mnie na poty nie bylo stac ;x

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Wlasnie tez mam ciężko z kasą.

Są tu jakieś dungeony na których można zarabiać? :)

A i własnie o co chodzi na "Avanger" bo wbilem z kumplem i nie wiem co tu robic :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wlasnie tez mam ciężko z kasą.

Są tu jakieś dungeony na których można zarabiać? :)

A i własnie o co chodzi na "Avanger" bo wbilem z kumplem i nie wiem co tu robic :)

Na ave masz poziomy na kazdym poziomie masz resp mobow jesli ubijesz wszystkie moby to szukasz kolejnego poziomu gdzie znajda sie nowe. Jak skonczycie to pozniej jest Teleporter na ostatni poziom gdzie sa 3 bossy. Ave jest na 59 lvl bodajze lub 55. Bierzesz misje dzienna i idziesz tam i masz sporo expa+ kasa.

Kase zarabiasz na dziennych Q lub na SkyTower + dreamland + demon rising( all dzienne q lub insty ) i jeszcze tam z 2 chyba sa ale nie pamietam nazwy + do tego jak dropnie Ci jakis fajny fioletowy item to go sprzedajesz

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...