Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RestheaMt2. Podziękowanie dla Treena, Arcziego i Qentiniosa

Kolos.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie.

Jak wszyscy wiemy, serwer Resthea zostanie wyłączony 9 lutego i już nigdy nie powstanie z tą samą ekipą.

Serwer upadł z powodu kłótni pomiędzy administratorami. Qentinios chciał jak najlepiej dla serwera, lecz wzięcie do teamu Xanika, Winchestera i Mintrza było największym błędem jaki mógł popełnić. W imieniu wszystkich adminstratorów wiki i forum chciałbym podziękować Treenowi, Arcziemu i Qentiosowi za wspólne chwile i myślę, że użytkownicy mpcforum także.

Wrzucam tutaj ss, który ma służyć jako podziękowanie. Zrobiony został na wiki, ponieważ tylko do tego miałem dostęp.

Uuw4RBb.jpg

Jeżeli moderator uzna, że jest to zły dział, to proszę przenieść do dobrego działu.

Opublikowano

No, dzięki panowie co prawda serwer długo nie powstał ale nawet chwile podczas tworzenia go pozostaną niezapomniane  ;) więc wielkie dzięki i mam nadzieje że kiedyś spróbujecie wystartować z innym projektem i również się wam uda :) Powodzenia życzę w przyszłości.

Opublikowano

Trochę racji w tym jest lecz aby zrozumieć dokładny powód upadku serwer trzeba było być bliżej administracji ...

Oczywiscie czas spędzony na serwerze nie uważam za stracony dość dużo się dowiedziałem, nabyłem kontaktów z innymi osobami. Mam nadzieję że gdzieś się jeszcze spotkamy. Największym problemem u Mintrza i Winchestera było moim zdaniem brak kontaktu z graczami. Administrator powinien być bardzo blisko graczy pomagać im starać się jakoś uprzyjemnić czas spędzony na serwerze (polecam popatrzec na administracje VirtualMt2 bardzo fajna).

Może kiedyś i ja będe miał możliwość postawić się w ich roli i obym był lepszy !!!

Dziekujemy!!

Pozdrawiam Rebi - glob. moderator Resthea!!

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Szczerze?

Nie grałem na serwie, ale zauważyłem że coś z tego może być, nie wiedziałem że macie problemy.

Wiki itd widać że się niektórzy starali z Teamu.

Pewnie włożyłeś i nie tylko Ty wiele hmmm.... serca w ten projekt więc współczuję incydentu.

Opublikowano

Temat zamykam skoro serwer zostaje wyłączony.

Zaraz zaczęły by tu nabijać sobie posty, osoby, które o serwerze nic nie wiedziały.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...