Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Publikacja Aktualna baza

Gość Lord Loginus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, czy da rade na tą chwilę znaleźć w pełni darmową aktualną bazę?? Z góry THX

Opublikowano

Aktualną nie koniecznie, możesz stare przerobić, lecz trzeba się znać na rzeczy. Gdyby były darmowe to tutaj byłoby mnóstwo cheatów.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Ludzie po co pierdolicie jak nie wiecie? Baza to jest tylko i wyłącznie hook na directx oraz funkcje do rysowania I ZROZUMCIE W KOŃCU, ŻE DOPÓKI SILNIK GRAFICZNY W WARROCKU ZOSTAJE TEN SAM TO WSZYSTKO BĘDZIE OK...

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Ludzie po co pierdolicie jak nie wiecie? Baza to jest tylko i wyłącznie hook na directx oraz funkcje do rysowania I ZROZUMCIE W KOŃCU, ŻE DOPÓKI SILNIK GRAFICZNY W WARROCKU ZOSTAJE TEN SAM TO WSZYSTKO BĘDZIE OK...

Spokojnie nie kazdy musi wiedziec :)

#Top na ta chwile nie ma zadnej aktualnej bazy. Teraz to nawet nikt nie udostepnia adresow. Jesli znasz sie na tyle i lubisz sie bawic to mozesz probowac zaktualizowac jakas stara baze. Jak dobrze pamietam to w starej bazie cyber razera wystarczylo dodac bypass do tej bazy i ona dzialala normalnie.

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

UP@ Co do tej bazy od CR.

Hmmm bypass to nie jest taka prosta sprawa ;)

A może łaskawie odpowiesz spokojniej?? Nie zajmuje się tym już z 8 miech, nie wiem czy jest coś dobrego ...

Opublikowano

UP@ Co do tej bazy od CR.

Hmmm bypass to nie jest taka prosta sprawa ;)

A może łaskawie odpowiesz spokojniej?? Nie zajmuje się tym już z 8 miech, nie wiem czy jest coś dobrego ...

Jesli znasz ASM to bypass to nie problem :)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Dobra najpierw sie ze mna zgadzasz "Spokojnie nie kazdy musi wiedziec :)", a potem znowu piszesz ze wystarczy zaktualizowac ehh

Ludzie zacznijcie od poczatku to dowiecie sie ze taka baza moze byc napisana w chwile jak moja ktora dziala do dzis a zrobilem ja 1,5 roku temu...

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Dobra najpierw sie ze mna zgadzasz "Spokojnie nie kazdy musi wiedziec :)", a potem znowu piszesz ze wystarczy zaktualizowac ehh

Ludzie zacznijcie od poczatku to dowiecie sie ze taka baza moze byc napisana w chwile jak moja ktora dziala do dzis a zrobilem ja 1,5 roku temu...

Dzialac, to kazda baza Ci bedzie dzialac przez chwile nawet ten najstarsze  :ninja:. Lecz zeby toc chodzila ona dluzej to trzeba ja naprawic jak kto woli. 

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

To niech ktoś mi poda jakiś link do jakiejś bazy tylko nie takiego starocia, że muszę szukać szukać hooka itp aby nie było natychmiastowego crasha x.x

Opublikowano

To niech ktoś mi poda jakiś link do jakiejś bazy tylko nie takiego starocia, że muszę szukać szukać hooka itp aby nie było natychmiastowego crasha x.x

Kazda baza wywala :X hooka musisz napisac sobie bo nikt Ci nie da :<

xD---Kopi_ehxepsa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...