Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany za boty?

pazuzu15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dalej jest nagonka na boty ? Z czego mi wiadomo kilka osób wyłapało bana za pursuita, włożyłem ciut grosza w grę, a kasy by się przydało żeby osiągnięcia ponabijać xD Wiadomo coś na ten temat ? FLPR jest bezpieczniejszy ?

Opublikowano

Jak dla mnie to są bajki,bany raczej za to nie idą.Skoro nie banują SH i AutoFinisha,to na pewno nie banują pursuit,takie moje zdanie.

Opublikowano

Wątpie żeby banowali za pursuita? Tego bana niemalże nie idzie wykryć, a mam drugie konto na którym śmigam z tankiem na pościgach, speedhackiem, autofinishem, konto to nie miało blokady, więc za pursuita nie ma opcji by dali bana.

Opublikowano

wydałeś hajs na gre nic nie zrobią ja wydałem około 250 zł  W wakacje nabiłem na auto finishu 250 wygranych każdej klasy i bana nie ma 

Opublikowano

wydałeś hajs na gre nic nie zrobią ja wydałem około 250 zł  W wakacje nabiłem na auto finishu 250 wygranych każdej klasy i bana nie ma 

Tak naprawdę wystarczą grosze, zakupiłem raptem pareset SB sms-em bo chciałem sobie kupić jedną maskę do wozu, i mojego konta nie dotykają od dłuższego czasu, mimo używania botów, i speedchacka na jeździe dowolnej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...