Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

leaguebot - używa ktoś ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie ma funkcje? Czy też jest płatna wersja tak jak w bolu? Zalety ? Wady? Czy istnieją jakieś dobre skrypty pod leaguebot? 

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Z tego co się dowiedziałem jest to słabsza wersja BoL'a lecz usłyszałem to od posiadaczy vipa więc nwm jak wyjdzie w porównaniu z free. Bota posiadam lecz mam z nim problem gdyż nie czyta mi skryptów. Co do wersji to jest tylko demo i full. Oczywiście jeśli chodzi o dobre skrypty to temat z Deadly Cassiopeia posiada jak na tamto 4um dość dużą popularność (51stron)

@Edit jeśli jest tu jakaś osoba ogarniająca owego bota prosił bym o kontakt na pw :3

Opublikowano

Właśnie chciałbym dowiedzieć się czy lepszy Free bol (którego używam) czy może warto free Lb ogarnąć  ? 

na przykład w bolu dla free mam freaking good evade, a na forum lb też znalazłem "Dodge Skillshots 1.4 (beta)" chciałbym się dowiedzieć czy lb jest warty uwagi?

Czy w free lb po patchu też trzeba czekać ? Czy mógłbym go uzywać jak bol nie działa ?

Zarejestrowałem się na forum, ale nie wiem jak ściągnać samego leaguebota. Moze ktoś mi powiedzieć jak to zrobić i ewentualnie polecić jakieś skrypty?

Bo na stronie głównej mam coś takiego i nie wiem jak ściągnąć to demo.

NEW CUSTOMERS:

Purchase English

Purchase Brasil

Purchase China

Registration Help

jak klikam registration Help to nic się nie dzieje

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Żeby pobrać trzeba mieć wykupionego Kappa 

The demo version has been temporarily removed. If you have purchased the full version, enter your account email to activate the download link.

Download

http://www.speedyshare.com/HkAJK/LeagueBotSetup-1-14-t2.exe

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/320122c13ff098ff7826fd2853278f059ddc545f40786cb1d90239e70a341ac7/analysis/1391714806/

Po włączeniu wybierzcie opcję demo

Opublikowano

Nie mają zabezpieczeń, wystarczy wpisać mail, kogoś kto zapłacił i już dostajesz download link. Można takowe znaleźć na epvpers itd.

LB jest trudniejszy od ogarnięcia, BoL'a więcej ludzi używa, ponieważ jest łatwiejszy w obsłudze ;)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

@up no właśnie tu jest problem że mam email i licencję ale bot nie działa. Po zainiectowaniu jest niby "HUD" ale skrypty nie działają. W temacie na jakimś 4um znalazłem iz taki problem występuje u ludzi używających czyichś licencji :O Jeśli ogarniasz w jakimś stopniu tego bota to napisz pw :3

Opublikowano

Leaguebot nie jest warty uwagi, a tym bardziej kupna.

Ale nie jest warty uwagi nawet dla użytkowników free bol'a? Chodzi mi tutaj o skillshoty itp.

Opublikowano

mam problem bo w grze mam HUD, ale jak wciskam F9 to nie widzę tej listy ze skryptami.

Wgrałem sobie ten skrypt na cassio

Widzę że te biblioteki które są wymagane mam czyli

require 'Utils'

require 'spell_damage'

require 'uiconfig'

require 'winapi'

require 'SKeys'

nie miałęm spell damege to dodałem, a pozostałe już były.

a z tymi hotkeyami to nie wiem za cholerę o co chodzi, w filmiku instruktażowym koleś gadał, że to zamiennik dla skryptów (gorszy) ale nie wiem jak się tego pozbyć bo mam to w okienkach.

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Ale nie jest warty uwagi nawet dla użytkowników free bol'a? Chodzi mi tutaj o skillshoty itp.

Nie jest, bo to głównie przepisane liby z BoL'a.

Opublikowano

BoL'a kiedyś używałem. Lecz za bardzo nie polecam, ponieważ gdy wracałem do zwykłej gry(bez BoL'a) to musiałem spędzić dużo czasu na grze, aby powrócić do dawnego poziomu.

Pozdrawiam

Opublikowano

BoL'a kiedyś używałem. Lecz za bardzo nie polecam, ponieważ gdy wracałem do zwykłej gry(bez BoL'a) to musiałem spędzić dużo czasu na grze, aby powrócić do dawnego poziomu.

Pozdrawiam

aha, dzięki. Ja kiedyś miałem zapelenie jelita grubego i krew w kale. Musiałem spędzić dużo czasu na leczenie aby powrócić do dawnego poziomu. Pozdrawiam

2ex0sgm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...