Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące Exp Bota- jak wbić szybko duży level?

michalxiix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, więc tak jak w temacie "Exp Bot" oglądałem filmik ,na którym jakiś gracz napisał, że w 1 dzień można wbić 86 level i czy to prawda, że takie są jeśli tak to możesz tu wstawić :D

Opublikowano

tak jest takowy "bot" ja sam posiadam go, lecz jest on płatny, na pw mogę ci podać link do forum gdzie możesz go wykupić i używać..

On wbija też ratio samodzielnie, tylko z tym, że 86 lvl w 1 to bym się kłócił, bo tak wbijesz jedynie z premką, bez niej jest w stanie wbić to w max 3 dni. Lecz i też nie bił bym tego 86 lvl, bo to łatwe do wykrycia, bawiłbym się w przedziale 70-79 lvl.

Opublikowano

Ja miałem kiedyś bota, to w godzinkę wbił mi 11 level, może troszkę dłużej :P

Ale i tak wyłapałem bany na wszystkie konta zaraz xD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Czy ten bot za którego trzeba zapłacić jest wykrywalny np.  że dostane bana zaraz czy coś w tym stylu ?

Jest płatny tylko dlatego, że nie ma go w publikach... oczywiście jest on wykrywalny ale mniej od Publików, musisz go używać z zdrowym rozsądkiem, z umiarem...

Możesz dostać bana jak za każdy cheat ;p

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

hmmm... co polecacie teraz zrobić mam konto 38 level były używane cheaty od 20+ level i nie wiem czy zakładać nowe konto czy nie dostane na tym starym bana ... ;3

Opublikowano

hmmm... co polecacie teraz zrobić mam konto 38 level były używane cheaty od 20+ level i nie wiem czy zakładać nowe konto czy nie dostane na tym starym bana ... ;3

Jeśli Ci na tym 38 level nie zależy to graj na nim ;p

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

jak ci nie zbanowali to ci narazie pewnie nie zbanują...

UWAGA TEN BOT WBIJA 86 LVL NAWET w 1 DZIEN! (WARUNKIEM JEST PREMIUM)

Bez premium jakieś 2 dni bez przerwy!!

PRZESTROGA DO WAS! NIE WBIJAJCIE POWYŻEJ 70 LVL BO JA WBIŁEM TAK I ODRAZU ZOSTAŁEM ZBANOWANY!!!

RADZĘ UWAŻAĆ! A I JEŻELI KTOŚ BY WYKUPIŁ TAKOWEGO CHEATA TO ON WBIJA KD NA WYŻSZE, ALE NIE ZALICZA DEDÓW! RADZĘ UWAŻAĆ I ZBIJAĆ PO TROCHU NA NIM RATIO!

Teraz nowe konto założyłem i w 3-4 h 30 lvl

bot ubija w 1 runde jakieś pare k expa i pare set killi.

Opublikowano

Ja zapłacił ale nie wiem skąd go nawet pobrać :/ 

W jaki sposób zapłaciłeś za bota i komu? Jeśli osobie fizycznej to powinieneś dostać link, my nie odpowiadamy za takie transakcje. 

Zakończymy w tym momencie topic dotyczący płatnych botów... nie chcemy abyście stracili pieniądze.

A autor tematu, myślę, że dowiedział się już wystarczająco dużo.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...