Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IS-8

damian120796

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym was się poradzić czy opłaca się kupić IS-8 bo nie wiem szukałem na forum itp i piszą ze dobry i zły wiedź poradźcie co robić czy wyjdę nim na + ile kosztuje naprawa itp i kiedy można spodziewać się zniżki na niego 

Dziękuje 

Opublikowano

swietne dzialo i dobra mobilnosc oraz spory zasieg widzenie lecz to nie wynagradza tego czolg to karton i wszystko co spotyka przebija go jak chce

temat w zlym dziale

860331433165800174608.png

Opublikowano

Proszę o przeniesienie tematu do właściwego działu 

Opublikowano

IS-8 - Miód malina pomarańcze... Świetna mobilność (jak na HT) Bardzo dobre działo ładujące 10 sekund z przyzwoitą penetracją i dobrym dmg (średnio 490). Pancerz często odbija od niższych tierów, od wieży także 9-10t. Bardzo dobry zasięg widzenia, jeden z wielu bardzo przyjemnych czołgów tego poziomu.

Opublikowano

Mam dylemat osobiście, czym mi się przyjemniej grało: M103 czy T-10.
T-10 nie ma pancerza, mobilność ma na poziomie M103 (czyli dobra jak na HT, a jeździ szybciej :D), ale ma lepszy zasięg widzenia i fajniejsze działo. Do tego jest dosyć niskim HT. Ale strzał w kadłub to killed driver -_-
Bardzo przyjemny "HT" (ociążały Med)
T-10 = IS-8

Opublikowano

IS-8 bardzo przypomina IS-3 ponieważ w nos wszystko wchodzi i starczy średnio 200 penetracji lecz is-8 ma troche gorszą wieże i wyśmienite działko :)

signature.png

Opublikowano

kupuj tego IS-8 na początku masakra ale jak nauczysz się ustawiać to i trochę poodbijasz :) Nie jedź na pierwszą linię nim bo niewiele tak zdziałasz bądź wsparciem dla innych z takim działem to jest fajnie grać:)

Opublikowano

Dzięki panowie za porady a wiecie może kiedy można się spodziewać zniżki 

Opublikowano

Dzięki panowie za porady a wiecie może kiedy można się spodziewać zniżki 

Niestety nie wiemy :<

Opublikowano

IS-8 w przypadku siły ognia przebija M103 ale jego pancerz to istna tektura... dlatego po zmianie czołgu z IS-3 na IS-8 

mogą nastąpić konwulsje bo niby to to samo ale IS-3 odbija niemal wszystko a IS-8 pochłania to co on dinguje 

signature.png

Opublikowano

No i tak go kupie może nie będzie tak źle 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szybki czołg, słaby pancerz, nieraz coś odbije, dobre działo (z isa4). Wiem, bo go mam. Średnio zadajesz nim 400 obrażeń dla wroga, a w całej bitwie ok 1000 dmg.

Opublikowano

Szybki czołg, słaby pancerz, nieraz coś odbije, dobre działo (z isa4). Wiem, bo go mam. Średnio zadajesz nim 400 obrażeń dla wroga, a w całej bitwie ok 1000 dmg.

Jak się gra ja noob to tylko 1k dmg ...

Nie słuchaj go nawet, bo jeżeli potrafisz grać to bez problemu 2k średnio będzie, działo jest niesamowite i można nim osiągać dobre wyniki. 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

1000 dmg na bitwę? Tym czolgiem robię po 2,5k jak mi się dobrze układa, a rekord do 6k... radzę zejść na niskie tiery

Opublikowano

Is-8 hmm... średnio polecam ten czołg. Najpierw musisz opracować lepsze działo co może długo zająć. Pancerz ? 0 mm. Wszystko go dziurawi jak chce. Zapomnij że coś odbijesz od IX a tym bardziej od X  :D . Ale warto przejść go do GENIALNEGO IS-7. Po prostu warto  :) . Is-7 wynagrodzi ci męke przez Is-8. dmg + magic armor [Raz od BOKU odbiłem od jadzi E100  xD  nawet nie kątowałem] + coś tam  :P . 

xxx

Opublikowano

Is-8 hmm... średnio polecam ten czołg. Najpierw musisz opracować lepsze działo co może długo zająć. Pancerz ? 0 mm. Wszystko go dziurawi jak chce. Zapomnij że coś odbijesz od IX a tym bardziej od X  :D . Ale warto przejść go do GENIALNEGO IS-7. Po prostu warto  :) . Is-7 wynagrodzi ci męke przez Is-8. dmg + magic armor [Raz od BOKU odbiłem od jadzi E100  xD  nawet nie kątowałem] + coś tam  :P . 

Ze stockowym działem miałem 5 fragów z 3-4 razy. Odbijam dużo od 7/8t ale i zdaża mi się od 9/10. Dla mnie gra tym czołgiem to przyjemność 1 z dwóch ulubionych czołgów które aktualnie grinduje. 

Opublikowano

1000 dmg na bitwę? Tym czolgiem robię po 2,5k jak mi się dobrze układa, a rekord do 6k... radzę zejść na niskie tiery

Juri, tu nie chodzi o to, żeby się popisywać ile masz dmg nim i oceniać graczy tekstami typu " zejdź na niższe tiery " nie ten dział... ogarnij więc, nie każdy leci na gold ammo i nie każdemu udaje sie 2.500 dmg na bitwę, chociaż mi w sumie tyle wychodzi w ostatnich bitwach.

Opublikowano

Juri, tu nie chodzi o to, żeby się popisywać ile masz dmg nim i oceniać graczy tekstami typu " zejdź na niższe tiery " nie ten dział... ogarnij więc, nie każdy leci na gold ammo i nie każdemu udaje sie 2.500 dmg na bitwę, chociaż mi w sumie tyle wychodzi w ostatnich bitwach.

Chłopie, na tym czołgu wożę 4 gold pestki i bardzo rzadko ich używam, bo nie ma potrzeby. Spokojnie penetracja PP'ków wystarcza do przebicie czołgów i wystarczy tylko potrafić grać, aby zrobić nim świetne wyniki. Jak nie wierzysz, to możemy zagrać w plutonie tym czołgiem. 

Opublikowano

Skoro robie ok 540 dmga za strzał to raczej potrafie grać 

Kolejny co mi humor poprawia xDDD Nie będę mówił, co w Twoim poście jest nie tak, bo to jest śmieszne.

Temat wydaje mi się został do końca wyczerpany, a autor nie wykazuje zainteresowania nim.

Zamykam, bo zaczął się robić spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...