Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z pelerynką optifine.

mrBodzio123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem dam ss to zobaczycie 
Kupiłem pelerynkę Optifine 

1.Ja widze i gracze premium widza pelerynke 

2.A gracze nopremium widzą jakiś czerwone kropki

pomozecie?

post-1105035-0-69478500-1391711828_thumb.png

post-1105035-0-15664200-1391711866_thumb.png

Opublikowano

No... to już jest jeden wiadomy bug. Nie kupiłeś (czyli piracisz) to nie masz pomocy od supportu i bugi. A czy ci gracze Non - premium mają w opcjach włączone pelerynki? Poza tym, z tymi jest tak samo jak z tymi z mineconu, są tylko dla premium.

Opublikowano

Do mojanga nie pisz, przecież to pelerynka z OF a te dwie rzeczy nie mają z tym nic wspólnego. Na dodatek powiązanie z pirackim minecraftem... Nie polecam.

Opublikowano

Sory nie zrozumiałem , jeszcze okazało sie ze gracze premium też nie widzą pelerynki bo to czerwone coś zalicza się jak pelerynka , tylko gracze premium nie widza tego 

Opublikowano

jedyne co możesz zrobić to kupić premium :( nic inngo nie przychodzi mi do głowy

MINECRAFT LOGIC

mca.png

Opublikowano

Nie opłaca mi sie kupywać premium dla pelerynki , dałem 100 zl za premium i 30 zl za pelerynke , pelerynke moge każdemu dać , wiec jak si nic nie da zrobić to trudno , moze coś sie jeszcze da ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...