Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lol mi się nie włącza

Najlepszy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem reinstalowalem lola kilka razy mam aktualizowane sterowniki no po prostu pisze te logo league of legends i czekam czekam i jest potem czarna otoczka co mam zrobić ?

Opublikowano

Wyczyścić rejestr CCleanerem i zaintalować Lola od nowa.

''Ćpam życie całe życie - jest po prostu kurwa zajebiście''

tzRj48l.png

Opublikowano

Wszystko jest zainstalowane, antywirka nie mam, system nowy, a lol co dopiero instalowany nie patchowany, bo nie mogę go włączyć.

Opublikowano

Bo RIOT jebnął jakąś ślepą aktualizacje tzn. niewidoczną bo byłem u babci i też tak miałem ale jak włączyłem LoLa to już działało ale pojawiło się akceptowanie regulaminy czyli była aktualizacja teraz jestem w domu ale mam neta na transfer to wyłączyłem bo mam końcówkę do 10 tak jak  @up mówił czekaj czekaj i czekaj jeszcze jedna rada da posiadaczy słabszych komputerów i netów jak macie aktualizacje lub coś się zawiesi to lepiej nie wyłączać tylko czekać ja u siebie mam tak że jak wyłączę podczas aktualizowania to potem musi mi przeskanować wszystkie pliki LoLa i trwa do i tu uważajcie 18 godzin ;D także pozostaje ci tylko czekanie.

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...