Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płatność Mopay, a Play

maryn1666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, kupował ktoś może złoto przy pomocy mopay (rozmowa telefoniczna)? Jeśli tak to czy play nalicza dodatkowe opłaty? Z góry dzięki.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Radziłbym Ci przelewem, bo najtaniej, a przy niższych stawkach jest drożej niż w przypadku SMS'a.

Up Skąd masz takie info? Nie wprowadzaj człowieka w błąd...

Top: Masz na kartę, czy na abonament? Jeśli abonament, i masz do wykorzystania X minut, a nie X złotych, to nalicza dodatkową opłatę. Jeśli jednak masz do wykorzystania ileś złotych, to nie nalicza.

Opublikowano

Sory zapomniałem napisać mam na kartę wiem że @2up bredzi i wiem że przelewem taniej ;), ale od czasu do czasu na karcie uzbiera się trochę złotych i wtedy doładuję golda. Chodzi mi o 40zł te dzwonienie, wiem że przy dao pay ta opłata była niewielka/wcale jej nie było bo płaciłem, ale niestety wycofali. 

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

Sory zapomniałem napisać mam na kartę wiem że @2up bredzi i wiem że przelewem taniej ;), ale od czasu do czasu na karcie uzbiera się trochę złotych i wtedy doładuję golda. Chodzi mi o 40zł te dzwonienie, wiem że przy dao pay ta opłata była niewielka/wcale jej nie było bo płaciłem, ale niestety wycofali. 

Ja zaraz lecę, myślę, że tu znajdziesz odpowiedź na to pytanie:

https://eu.wargaming.net/shop/payment/rules/

Wydaje mi się, że nie powinno być żadnych dodatkowych opłat. 

Edit:

Ostateczna kwota może okazać się wyższa ze względu na opłatę związaną z metodą płatności lub ewentualny podatek wymagany przez prawo. W takim wypadku całkowity koszt zakupu zostanie obliczony automatycznie i wyświetlony przed potwierdzeniem operacji. Jeśli zapłacisz nam w innej walucie, niż ta wyświetlona na stronie, opłata zostanie przeliczona według kursu zależnego od wybranej metody płatności.

Opublikowano

Miałem kiedyś play'a na kartę i kupowałem golda przez mopay'a.

Kasy zabiera z konta tyle, ile jest napisane w usłudze mopay. Nie ma żadnych dodatkowych, czy ukrytych kosztów.

Podkreślam PLAY NA KARTĘ !

W abonamencie smsy premium i telefony pod numery premium są naliczane osobno do rachunku.

Opublikowano

Dziękuję, temat do zamknięcia. 

2vnrryq.png

2974969666.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...