Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] POMOCY!

pitersonnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanie gram z bratem duo rankedy i bardzo często mam staty dobre i myślę ze dobrze gramy. Dziwnie to brzmi ale zawsze się trafiają jakieś tzw. gowna  w teamie i przez nich przegrywamy. A więc mógłby ktoś powiedzieć co musimy zrobić albo jakimi postaciami grać? Możecie podać postacie na każdą linie jak warto grać w duo. Z gory dziena.

Opublikowano

Jeden mid, drugi adc.

Bierzesz Yasuo, kolega Jinx. Obaj jesteście feednięci - wygrywacie grę.

Jeżeli macie dobrego tanka, który przyda się w late z dobrym dmg, to każdą grę wygracie.

8372383248.png
Opublikowano

Możecie też próbować grać premade bot'a,wg. mnie najskuteczniej będzie granie mid+jungla,niech Twój kolega Cię gankuje,spróbujcie się zgrać,a potem w late będziesz Ty nafeedowany a Twój kolega będzie miał sporo asyst(jak ogarnięcie).

Oczywiście,dobrze się gra np. top/mid lecz gdy enemy team Was mocno skontruje to sami możecie nafeedować.

Opublikowano

na przykład bierzcie leone i jinx i na bota , lub ty bierzesz np gragasa lub orianne na mida a twój kolega bierze hecarim lub kha w jungle i cały czas ci gankuje i tak wygrywacie mida , ja osobiscie robiłem z kolegą ze ja szłem na topa renektonem a on w jungle nasusem i mi często gankował i tak ja pushneliśmy topa do inhiba a potem topa i tak wygrywaliśmy

1392118145-U1104615.jpg

Opublikowano

No tak ale np jak ja z kolega ide na bota to my zazwyczaj wygramy bota a np top i mid przegrają .... więc potem cięzko jest... ;/

A jakie postacie polecacie na Mida , Jungle , Topa , Suppa , Adc na silvery? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...