Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieudana aktualizacja - bład

ZbychuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, przed chwilą chciałem sobie obejrzeć na trybie obserwatora grę, odpaliłem, nagle mi zacieło całego lola, musiałem ctrl+alt+del żeby wyłączyć. Po wyłączeniu próbuje włączyć i mi taki błąd wyskakuje ( dawałem napraw i uruchamiałem jako administrator, ale to nic nie dało) . WIe ktoś co mogę zrobić aby się naprawiło ?

post-763498-0-51033300-1391708644_thumb.jpg

Opublikowano

Zmień region przy uruchamianiu launchera, poczekaj chwilę aż zacznie się aktualizować i ponownie zmień na region na którym chcesz grać.

8372383248.png
Opublikowano

Zmień region przy uruchamianiu launchera, poczekaj chwilę aż zacznie się aktualizować i ponownie zmień na region na którym chcesz grać.

Zmieniłem na inny, zmieniłem znowu na ten co gram, aktualizacja cała weszła i dalej ten sam błąd.

Opublikowano

Zmieniłem na inny, zmieniłem znowu na ten co gram, aktualizacja cała weszła i dalej ten sam błąd.

Czasami pomaga całkowity restart komputera, lub reinstall lola.

8372383248.png
Opublikowano

Zmień na wszystkie po kolei, bo czasami nie wystarcza raz.

Jeśli nie pomoże, pozostaje Ci tylko reinstall, repair nic nie da.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Zmień na wszystkie po kolei, bo czasami nie wystarcza raz.

Jeśli nie pomoże, pozostaje Ci tylko reinstall, repair nic nie da.

ok, działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...