Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JAKIE GRY, LUBICIE NAJBARDZIEJ OGLĄDAĆ NA YOUTUBIE ?

Koksu5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko, mam zamiar założyć konto na youtube, lecz problem nie tkwi w prowadzeniu go, lecz w tym co ma być na nim prowadzone..

A mianowicie, zwracam się do Was z prośbą o podanie przykładowych gier/rzeczy jakie lubicie oglądać na youtube.

Dodam tylko jeszcze, że mój PC uciągnie Crysisa 3 bez żadnych przycinek na max detalach :)

#karaczanmoimbogiem

Opublikowano

Terraria , LoL ogolem napompowane filmy u isamu nawet tibia mi by sie podobala musisz miec podejscie do nagrtywania . 

signature5y.png

Opublikowano

Ja lubię oglądać na YT filmiki z gry Battlefield Play4Free w którego często gram.
Masz oglądnij ;)

Pomogłem ? Daj Lik'e lub + ;)

To nic nie kosztuje a ja będę miał satysfakcje z pracy.

Opublikowano

Terraria , LoL ogolem napompowane filmy u isamu nawet tibia mi by sie podobala musisz miec podejscie do nagrtywania . 

Dobre pomysły, w lola prawdę mówiąc grałem może przez tydzień max. dwa, a tibia odjechany pomysł :D  pomyślę nad tym.

Zastanawiam się jeszcze nad fifą skoro już nawiązanie do isamu :)

Ja lubię oglądać na YT filmiki z gry Battlefield Play4Free w którego często gram.

Masz oglądnij ;)Link

Świetna gierka! Na 100% pojawi się na moim kanale, właśnie tworze żołnierza :) dzięki wielkie za pomysł!

#karaczanmoimbogiem

Opublikowano

Nie ma za co ;)

Pomogłem ? Daj Lik'e lub + ;)

To nic nie kosztuje a ja będę miał satysfakcje z pracy.

Opublikowano

Żadnej gry nie lubię oglądać . nie interesują mnie tego typu produkcje na yt. Po co mam oglądać grę skoro mogę kupić i sam w nią grać? Wole abstrachuje, 5 sposobow na, scifun, polimaty, adbuster, Sa wardega. Takich kanałów brakuje a nie jakichś let's playerów..

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Żadnej gry nie lubię oglądać . nie interesują mnie tego typu produkcje na yt. Po co mam oglądać grę skoro mogę kupić i sam w nią grać? Wole abstrachuje, 5 sposobow na, scifun, polimaty, adbuster, Sa wardega. Takich kanałów brakuje a nie jakichś let's playerów..

Też ciekawie by było jak by takie motywy zawitały na kanał <w postaci vlogów,>. Spodobał mi się sposób prowadzenia filmów szczególnie przy Ravgrze, Wapniaku, Abstrachooykach i 5 sposobów na. 

Bardziej bym się skupił jednak na pomyśle p. Ravgora. Trollowanie przechodniów i bogu ducha winnych ludzi czasami nawet w ordynarny sposób. Na cóż :) Wszystkiego po trochu a może i wyjdzie nienagannie :)

#karaczanmoimbogiem

Opublikowano

Wszystko można oglądać ale ktoś musi mieć podejście i nie nudzić.

100 % racji :) 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Wszystko co Gameforge'a (Metin, 4Story itp.)

Wszystko co Aerii Games (Shayia, NFS World)

LoL - lecz pamiętaj, renderowanie odcinków i ich obróbka to dużo roboty...

Minecraft jest dość popularny (w topce polskich youtuberów z największą ilością subskrybcji jest ich więcej niż 5!)

Battlefield Heroes/Play4Free

Czasem i coś przeglądarkowego ujdzie:D

ALE!

Nie nagrywaj z:

Prywatnych serwerów Metin2 (oglądać cię bedzie tylko mały odsetek ze wszystkich metinomaniaków)

Prywatny serwer LoLa (teraz nie pamiętam jaki ale chyba PBE czy coś :D)

Każdy inny prywatny serwer z jakiejś gry oprócz Minecraft

A jeśli chcesz z gier, które instalujesz, a nie ściągasz to weź np. Battlefield, Fifa itp.

wz05.png

Opublikowano

Wszystkie gry retro bardzo fajnie się ogląda :)

Te by zawitały obowiązkowo na kanale :)

Fifa, Infestation survivor stories

Infestation survivor stories? Pierwsze słyszę ale na #1 rzut oka gra jest ciekawa i to bardzo :D Lubię klimaty a'la War Z, dzięki za propozycję :)

Skoro ludziom się podoba fifa to pewnie zawita również, nie jestem może i fanem piłki nożnej <choć pograć sobie lubię>, ale w końcu kanał jest dla widzów nie dla mnie :)

Nagrywaj minecrafta jeżeli chcesz mieć duże grono zmutowanych małolatów  :D

Nie widzę nic złego w minecrafcie :) lubię od czasu do czasu w niego pograć, mogę się wtedy wyładować "psychicznie" na nim chociażby rozwalając te głupie bloczki :). A co do graczy

nie mów, że są dziećmi, we wszystkie gry grają wszyscy, niezależnie od wieku <choć od czego są pegi :)> ale mi to wisi czy jakieś dzieci grają w ową grę, czy za przeproszeniem emeryci.

bf4 myszykiszka ;) cod ghost husiek,yoshi

BF4 zawita również w 100% ponieważ mam go kupionego a gram w niego rzadko. Mam nadzieje że nagrywanie owej gry sprawi mi z niej przyjemność :). A co do Call Of Duty, chętnie bym w nią zagrał ale w chwili obecnej musiałem sobie kupić buty, słuchawki, klawiaturę, myszkę i kartę graficzną i chwała bogu że mieszkam z rodzicami i mogę robić z wypłatą co chcę <dokładam się oczywiście na rachunki również> i mnie trochę wsparli. Podejrzewam, że COD zawita u mnie dopiero po 10'tym ;)

Wole smieszne rozmowy telefoniczne. :)

Hmmm, niezła myśl choć i tak wątpię, że mam jakiekolwiek szanse z obecnymi YouTuberami którzy kręcą owe rozmowy <mam namyśli TheNitroZyniak itd.>

Minecraft jest dość popularny (w topce polskich youtuberów z największą ilością subskrybcji jest ich więcej niż 5!)

ALE!

Nie nagrywaj z:

Prywatnych serwerów Metin2 (oglądać cię bedzie tylko mały odsetek ze wszystkich metinomaniaków)

A jeśli chcesz z gier, które instalujesz, a nie ściągasz to weź np. Battlefield, Fifa itp.

ALE!

Nie nagrywaj z:

Dzięki wielkie za dobre rady, będę się ich na pewno trzymał!

#karaczanmoimbogiem

Opublikowano

Z gier? Hmm, Minecrafta!:D Serio, czasem fajnie sobie pooglądać jakieś sensowne let's playe, najlepiej z fabułą (jjay) ewentualnie jakieś kreatywne budowanie (madzik). Mimo, że nie gram w to już to czasem fajnie się ogląda.

Również czasem obejrzę jakiś krótki odcinek z Metina, aczkolwiek po dłuższym czasie się nudzi.

No i oczywiście Fifa! ;)

Opublikowano

Z gier? Hmm, Minecrafta! :D Serio, czasem fajnie sobie pooglądać jakieś sensowne let's playe, najlepiej z fabułą (jjay) ewentualnie jakieś kreatywne budowanie (madzik). Mimo, że nie gram w to już to czasem fajnie się ogląda.

Również czasem obejrzę jakiś krótki odcinek z Metina, aczkolwiek po dłuższym czasie się nudzi.

No i oczywiście Fifa! ;)

Minecraft stanowczo... mi nie robi różnicy, jakiś krótki 15 min. odcinek fabularny, sezon 2 JJ :> mój kuzyn jak był u mnie i to oglądał to mu się spodobało :) szkoda, że JJ umarł na gorączkę, miałem za to szczęście porozmawiać z nim <jak i innymi youtuberami : IsAmU, Vertez, Negatyw, CJ,> na PGA :> Swoją drogą ostatnie PGA nawet było ciekawe, najlepszy był Porshak, do którego niestety nie udało mi się wsiąść, najbardziej podobał mi się ogółem dział Retro i dział KFC :)

#karaczanmoimbogiem

Opublikowano

Chodzi o formę. Pytałeś, co nagrywać, ale samo "BF4" niewiele mówi. Na polskim YT brakuje takiego kanału z nastawieniem na krótkie, śmieszne filmy.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

To co Rzary. Lubie gry oldschool. Nie muszą być z pokroju nes/snes. Ale także PS1 i stare gry na PC jak np. THPS 3

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...