Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SecuLauncher: Nie można uruchomić aplikacji [2000] GTAIV

BerdEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie mam problem..Zainstalowalem gta i wlaczam gta za pomoca launchera i wyskakuje 

SecuLauncher: Nie można uruchomić aplikacji [2000] GTAIV

kiedys mi działało wszystko..Ale zachciało mi sie wgrywać mody i rozwaliłem sobie gre..I teraz takie gówno mnie nęka..Proszę o pomoc.

Opublikowano

Spróbuj uruchomić jako administrator wraz ze zgodnością z Windows XP, ponadto podaj parametry swojego komputera. ;)

Gra oryginalna?

Opublikowano

gra oryginalna.Nie miałem tego problemu przedtem,ale skłoniło mnie coś do instalowania modów...-__- i bach walło coś reinstalowalem 3 razy i dalej ten sam błąd.

Czytałem na necie ze moze byc to wina microsoft visual c++ 2005 i pobieralem to z 10 razy i odinstalowywalem dalej nic..Normalnie juz nie wytrzymuje..Nic nie pomaga. :(

mody dobrze wgrałem..

PS.Gta 4 mi na ultra chodzi jak i inne gry.Niewiem co zrobic bo usuwanie all gta i instalowanie na nowo nic nie daje..straciłem 3 godziny na szukanie rozwiazania i nic :(

Nie działa to co podałes :(

EDIT@ :

Po 6 godzinach zabawy znalazłem to 

i wreszcie działą mi gra..do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...