Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poppy

Raen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Riven build...

No nic, dobra robota.

Powodzenia w wbijaniu silvera.

Ale ja nie będę wbijał silvera xD Po prostu tak sobie zagrałem na koncie kolegi i thats all. Poza tym dzisiaj padło na Poppy i tak jak zawsze piszę, pick w bronze nie ma nic do rzeczy >.< Btw Poppy op champ, wszystko na 3/4 hity szło z enemy. 

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Ale ja nie będę wbijał silvera xD Po prostu tak sobie zagrałem na koncie kolegi i thats all. Poza tym dzisiaj padło na Poppy i tak jak zawsze piszę, pick w bronze nie ma nic do rzeczy >.< Btw Poppy op champ, wszystko na 3/4 hity szło z enemy. 

Wszystko jest OP, tylko trzeba dobrać odpowiedni build i odpowiednio grać :P

Z jakiej dywizji jest Twoje konto? Bo widzę, że tu chyba lekki smurf był :P

Opublikowano

Vayne pewnie zabijałeś w 1 sekundę,a tak po za tym to mocne picki miałeś w teamie.

Wtf? Enemy też lol :D

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Wtf? Enemy też lol :D

Trynda łatwy do skontrowania,rammus tylko tankowaty(ze słabym teamem nie ugra)Veigar(ten build,ta farma),Vayne miała bardzo ciężko z Dravenem a Riven wynerfiona nie mogła się do końca nafeedować w early .

Opublikowano

Trynda łatwy do skontrowania,rammus tylko tankowaty(ze słabym teamem nie ugra)Veigar(ten build,ta farma),Vayne miała bardzo ciężko z Dravenem a Riven wynerfiona nie mogła się do końca nafeedować w early .

Czy ja wiem, na początku Draven wygrywał linię ale potem już zaczął ginąć w sumie kupił tego sworda of divine i bez lw ale co tam, rammus był lepszy od malphita ( Obydwoje grali na supporcie ) Lee w sumie nie wiem nawet, jakoś rzadko go widziałem, z nidalee grałem duo. I tak w sumie, gdyby nie ja + nidalee to oni to jakby przegrywali xD Ten rammus najlepiej w enemy grał i miał najlepszy dmg w ich teamie  xD Plus to, że gdyby Riven nie miała mnie na topie to gra mogłaby się całkowicie inaczej potoczyć i mid, gdyby zamiast nas był by przeciętny gracz z brązu. A na koniec gry wbiłem się sam na 5 + tankowałem dwa turrety, miniony, zrobiłem tripla, 2 uciekło na low ale kolega dobił ich :x

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...