Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Avalonmt2 [Pl] [Dedyk]

AvalonMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to ma byc przepustowosc lacza 100mb jak kurwa nawet zalogowac sie nie da wcale wez wylacz ten serwer, albo niech sie posypie bo to kurwa zaden dedyk nie jest koles myslisz ze bede czekal i próbowal co 10 minut sie zalogowac na twój sderwer chyba marzysz.

Nie, wręcz przeciwnie, cieszę się że taki neokid nie może się zalogować.

Na temat twojego żałosnego serwera "hamachi bez hamachi" lepiej się nie będę wypowiadał ;]

mpc_banner.png

Gość Mounthains
Opublikowano

przejrzałem topic, i stwierdzam że 70% występuje tutaj spam, proszę autora o pilnowanie tematu, aby ograniczyć niepotrzebne posty.

Opublikowano

Nie ma co Avalon wymiata l99 zwalone od kilku dni 2ch mieli dodac a dali graczom odpoczynek od gry:) I rzeczywiscie GM sa naprawde fajni bo na l99 to bana za wszystko idzie dostac bo GM-owie wala bany w ciemno nic nie sprawdzaja wystarczy ze jakis neo poskarzy sie ze dednol. Avalon to wg. mnie najlepszy polski priv!!! L99 to shit. mam nadzieje ze za swoja opinie nie dostane 10% ani bana. Ale... roznie bywa:)

@ mam jeszcze prosbe jakby ktos mogl nowego launchera na inny serw przeslac bo mam problem z pobraniemn ze speedy

Opublikowano

Super serwer! Bardzo mi się podoba, ludzie mili (no jak zawsze są wyjątki). Nie za łatwy ale też nie za prost! 11/10!

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

@Up a trudno wejść na stronę i sprawdzić co się stało? -,-

@topic Serverek fajny, miła atmosfera, no i to CH2 ^^

@Down Strona głowna działa caly czas, więc nie wiem w czym problem?

fortplacze.jpg

Fort RUUULZZZ!

Opublikowano
Awaria

Dzisiaj rano nastąpiła awaria serwera, pracownicy serwerowni już się tym zajmują. Niestety czas naprawy nie jest zależy od nas tylko od firmy w której mamy serwer. Forum jest nie dostępne z racji takiej że cała baza danych jest na serwerze. Prosimy o cierpliwość.

Opublikowano

serwer nieczynny z powodu awarii , wasz sposob myslenia przypomina jakiegos neandertala sprzez 20 000 lat kur , pisze awaria to awaria , trzeba czekac .

Opublikowano

Moim zdaniem serwer spieprzyli po tym jak dodali zaraz po ch2 ograniczenie ze zmianą bonów raz na 10 min żałosne nie będę się z bony bawił kilka h...

: P

300 POST - 3 czerwca 2010, 21.58

\

Opublikowano

DiGital jakbys był tak bardzo zainteresowany odp... To byś wszedł chociaż na strone głowna Avalona i byś przeczytał... że była awaria z firma hostingowa ... Wiec nie sraj ogniem ze ci konto usuną

Pozdrawiam

sig5.png

Game 4 FuN

• 3 tygodnie później...
Gość Valanario
Opublikowano

Mama pytanko ma ktoś jakeigos innego priva mzoe byc po polsku a tez po chinski jak ktos ma to prosze pisac na GG:13834700 z góry dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...