Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić, by postać była online w grze, a w rzeczywistości nie?

xSagos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie powyżej, męczy mnie myśl czy jest możliwość być online w grze a tak naprawdę się nie jest?

Bardziej mam na myśli postać online zdobywająca cash za pobyt w grze. Czy jest sposób aby nie przebywając na grze czyli być nie zalogowanym a zdobywać cash?

PS: Jak dobrze pamiętam był filmik, pokazany jak to robić, czy istnieje on jeszcze?

123695094.png

Opublikowano

Tak jak w temacie powyżej, męczy mnie myśl czy jest możliwość być online w grze a tak naprawdę się nie jest?

Bardziej mam na myśli postać online zdobywająca cash za pobyt w grze. Czy jest sposób aby nie przebywając na grze czyli być nie zalogowanym a zdobywać cash?

PS: Jak dobrze pamiętam był filmik, pokazany jak to robić, czy istnieje on jeszcze?

Dało się tak zbugować. Wiem, że kiedyś wystarczyło wyłączyć nksp.exe przez menadżera zadań i wtedy zostawało się teoretycznie zalogowanym. Ale nie wiem, czy to dalej działa. :p

Opublikowano

Dało się tak zbugować. Wiem, że kiedyś wystarczyło wyłączyć nksp.exe przez menadżera zadań i wtedy zostawało się teoretycznie zalogowanym. Ale nie wiem, czy to dalej działa. :P

Ten sposób raczej już nie działa. :)

Próbowałem go ale nic z tego, żadnych hajsów nie robiłem bo mnie logało wraz z wyłączeniem procesu. :) 

''Ćpam życie całe życie - jest po prostu kurwa zajebiście''

tzRj48l.png

Opublikowano

Czasem można sobie zbugować postać robią samemu sobie dc, kiedyś tak na WoC można było robić. Było się na koncie, wywalało się te konto wpisując drugi raz te same passy na mc i postać była zalogowana do czasu aż kolejny raz nie wpiszemy tych samych passów wywalając zbugowane konto, lub po prostu do restartu serwera.

Nie wiem, czy może to podziałać na innych wersjach niż ep1 :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Noo sprawdzałem ale lipton :D. Hmm nie mam pojęcia jaki może być sposób na Ep3 :P

123695094.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...