Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

znikające czołgi

tomek`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dzisiejsza gra  ulica czołg wroga namierzony jedzie w moją stronę czekam na strzał  i nagle wróg znika ,za moment jestem rozwalony a on stoi obok mnie .

Opublikowano

Ile masz bitew?

Czołgi w wocie znikają i pojawiają się, a żeby pojawiły się trzeba je podświetlić.

Najwyraźniej trafiłeś na gracza z dobrym kamuflażem. :P

Opublikowano

oki .rozumiem w terenie ale w mieście, na ulicy ,na czołówkę prawie . Czołg wroga wyjeżdża daje jedną salwę a on znika potem mój ubity a on obok

Opublikowano

Bitwy w WoT nie odbywają się podczas 2WŚ. Odbywają się teraz. Poprawność polityczna nie była tak rozbudowana i nikt by nie wziął ślepych czołgistów do wojska.

A na serio to jest WoT, tutaj są wady wynikające z pewnych założeń rozgrywki(jak tutaj system spotowania). Przyzwyczaj się, bo to będzie bez przerwy. Nie jedź na czołówki.

Jak ci to bardzo przeszkadza... za jakiś czas będzie konkurencja(War Thunder) w której nie będzie systemu spotu, tylko trzeba będzie zobaczyć czołg np. ukryty za krzakami.

Opublikowano

Witamy w World of Lags albo World of Cheats

Grasz na chitach, że Twoje czołgi znikają :)?

Top: Miałeś na 100% laga, wot Ci się zawiesił, a on Cię zniszczył. Jestem tego pewny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...