Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csro

Windyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie czy opłaca się grać na tym serwerze CSRO

czy są lagi

exp chyba jak na globalu

czy dużo polaków gra

jak z wbijaniem na serwer

i czy są jakieś inne walory CSRO

bardzo proszę wszystko odnośnie tego serwera

Opublikowano

mam pytanie czy opłaca się grać na tym serwerze CSRO

czy są lagi

exp chyba jak na globalu

czy dużo polaków gra

jak z wbijaniem na serwer

i czy są jakieś inne walory CSRO

bardzo proszę wszystko odnośnie tego serwera

Nie ma lagów

Zależy jaki serwer na serwerach z VIP masz od piątku 11;00 do niedzieli 18 exp x2.

Tak gra dużo polaków

Za 1 choć niektóre serwery są już crowed

20K SP na start i broń +77

Opłaca spoty puste, łatwo zdobyć duży lvl.

Opublikowano

Korzystając z okazji... Mam pytanie: Co oznaczają te wszystkie scroole które dostajemy na starcie i co oznacza zielony pasek na dole? :huh:

,,In our eyes the era of private Silkroad servers has come to an end. Therefore is ECSRO not going to come back."

polska.gifPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

UP* hmm myślę że to zabrzmi dziecinie ale jako jedyny pasek na dole to pasek expa jest zielony chyba ze na csro jest cos innego wkoncu o krok zawsze lepsze od isro chodzi o lvl i degres i silki

wlasnie gralem na csro co to za pasek xD cofam to co napisalem xD

Opublikowano

na csro zrobili teraz coś takiego, że jak chcesz zdobyć lvl to musisz wbić tak jakby 10 barów. Ten zielony pasek na dole pokazuje ile macie % danego bara wbita ;P. Oprócz tego pokazuje wam też ile ogólnie % expa brakuje mam do next lvl.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Admin Cienia
Opublikowano

Ten pasek na dole to 10% całego expa. Założmy jeżeli w tym pasku będziesz miał 100% to ogólnie masz 10% całego expa do lvl'a 10 takich pasków to oczywiście lvl up ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Hmm.... a na którym serwerze Csro najbardziej warto grać? (Chodzi głównie o to gdzie jest najwięcej ludzi z którymi można się dogadać no i musi to być serv oznaczony VIP i serwer powinien być młody)

@down

Wypróbuję ;)

Jaka jest nazwa Twojej guild?

,,In our eyes the era of private Silkroad servers has come to an end. Therefore is ECSRO not going to come back."

Opublikowano

Ja gram i wiele innych osob z mpc forum na div2 słń[vip].

Fajny server, duzo polakow ;]

Jedyny minus ze na csro nei ma porzadnego bota..

sygna1o.jpg

Opublikowano

a jak jest na D 2 sa mniejsze lagi niz na D1 bo ja na D1 gram i mam dc i errory mi wyskakuje

Opublikowano

D2 to są serwery młodsze? a nie odczuwałem lagów na żadnym z serwerów (zresztą nie przeszkadzają mi one aż tak, jestem glavierem ^^). Chociaż czasami gra zwyczajnie mi się zawiesza (brak odpowiedzi) Btw. Potrzebuję gildię na Csro.

Opublikowano

D2 to są serwery młodsze? a nie odczuwałem lagów na żadnym z serwerów (zresztą nie przeszkadzają mi one aż tak, jestem glavierem ^^). Chociaż czasami gra zwyczajnie mi się zawiesza (brak odpowiedzi) Btw. Potrzebuję gildię na Csro.

Jeżeli grasz na ŚŁŃ [VIP] to masz tam RedRibbon ;).

Opublikowano

SonYou dzieki za takie info Grałem na D1 IĄĘ straszne lagi tam mialem a na d2 słń[vip] jak narazie niemam lagow i rzeczywiscie polakow jak mrowkow xD

Mozna mnie na tym serwie znalesc D2 słń[vip] pod nickiem- Adre

Opublikowano

na csro zrobili teraz coś takiego, że jak chcesz zdobyć lvl to musisz wbić tak jakby 10 barów. Ten zielony pasek na dole pokazuje ile macie % danego bara wbita ;P. Oprócz tego pokazuje wam też ile ogólnie % expa brakuje mam do next lvl.

Miałem lekką przerwę w csro i teraz takie pytanko, te bary powodują, że expi się dłużej?

@down

Dodam że na csro są dużo mniejsze wymagania do lvl'a.

A u jest niby logika?

Jakiś ludź usunął...

Admin Cienia
Opublikowano

Miałem lekką przerwę w csro i teraz takie pytanko, te bary powodują, że expi się dłużej?

To jest nie logiczne co piszesz. :)

Dodam że na csro są dużo mniejsze wymagania do lvl'a.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja tez nie kumam xD prosze jasniej troche

No że łatwiej wbić duży lv.Ja wbiłem w 7 dni 48 lv ;).I dodam że char nie był FF ;).

Opublikowano

#UP

Łatwiej wbić od 90lv+ -.- Wtedy zmniejsza się exp wymagany na lv ( na isro żeby mieć 99.99% 100lv potrzebujesz 1,3kkk a na csro 500kk ^^ )

Opublikowano

@up

co jest takie cos? ;D to nie wiedzialem ^^

przydatny bajer ;]

chociaz kraza plotki ze ponoc ma wyjs ctakie cos ze dziennie przez 3h bedziesz normalnie mial expa 100% a pozniej przez reszte dnia bedziesz otrzymywal 50% tego co otrzymywales ><..

nie wierze ale ponoc czytali gdzies na forum..

sygna1o.jpg

Opublikowano

#UP

SonYuo nawet to teraz jest jak masz cida poniżej 18lat. To jest takie zabezpieczenie bo w Chinach dużo ludzi jest uzależnionych od gier online więc takie zabezpieczenia wprowadzają ( w chińskim wow itp też tak jest ). Dlatego jak zakładamy konto to cid powyżej 18 lat bo jak jest poniżej to: 3h 100% expa, od 3h do 5h 50%, i wyżej 5 h 0%. To są tzw książeczki expa ;] Więc młodzi chinole mają przesrane. Aha i takie coś przydaje się podczas ong farming ^^ Zbijasz 5h 1lv na stallu, leci ci 0 expa, obniża średnią lv pt i leci ci więcej expa i sp.

Opublikowano

@up

a co ty masz takie cos :D?

ja mam cida zrobionego na rok 1910 :D wiec sie nie martwie ;] ale o golnie to dziwnie to jest wymyslone..

sygna1o.jpg

Opublikowano

#UP

Nieee ja tak nie mam ale znam to xD Ja mam cid zrobiony 1980 rok. Ale tak jest z ta książecką jak dasz cida mniej niż 18 lat ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...