Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Penumbra : Przebudzenie PROBLEM !

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam problem z Penumbrą Overture ... Powód taki , na tym filmiku :

Jak jest minuta 13:40 to koleś podłączył oba te kable i już miał zasilanie do tego buldożera , możecie przewinąć do tyłu jak to robił , ale zrobiłem tak samo , na odwrót kable jedynie , najpierw ten co drugi wsadził a potem ten co pierwszy wsadził , ale to chyba nie ma znaczenia , bo w poradniku jest obojętnie w jakiej kolejności ... A mi poprostu nie świeci , zdobyłem paliwo , klucz i dalej nie ma zasilania ... Nie wiem co zrobić a dalej tak nie da rady ... Kablów wyciągnąć się nie da .

@Edit z poradnika :

W pierwszej kolejności zapisz stan gry. Podnieś flarę i dynamit leżący na półce. Podejdź do maszyn z prawej strony i wlej do zbiornika benzynę z kanistra. Niestety, nie da się otworzyć z powodu rdzy. Uderz w kanister młotkiem i spróbuj ponownie. Na stole leży kabel, weź go i podłącz do akumulatora znajdującego się koło lampy zapisu. Drugi koniec umieść w panelu (lewa strona). Teraz użyj dużego klucza, którego zabrałeś z magazynów, przekręć go i pociągnij wajchę do góry. Maszyna powinna zadziałać i zrobić na przejście do następnej kopalni

Tak zrobiłem i nie działa .. ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...